marți, 17 martie 2009

Preotii au un motel In care clientii se vor bucura de toate conditiile / Episcopia Argesului angajeaza antrenor de fitness



Sezonul turistic care se va deschide la 1 mai va introduce in circuit si noul motel din incinta Episcopiei Argesului si Muscelului. Acesta este situat chiar in curtea complexului manastiresc Curtea de Arges si este destinat turismului ecumenic.

Constructia, care va functiona in regim de motel, este dotata dupa toate standardele europene. Tarifele inca nu au fost stabilite, pentru ca nu se stie ce clasificare va avea locatia, insa reprezentantii Episcopiei ne-au asigurat ca preturile vor fi modice.
Adica, imediat ce se vor familiariza cu domeniul, preotii vor cobori tarifele sub nivelul pietei. Cel putin asa sustine administratorul, consilierul eparhial Cristian Ichim. Clientii vor avea la dispozitie atat camere cu doua locuri, cat si cu opt, acestea din urma fiind destinate grupurilor care vin in pelerinaj. In incinta arhondaricului, caci asa se numeste motelul in termeni de specialitate, va fi amenajata si o spalatorie chimica ce va deservi atat clientii hotelului, cat si comenzile primite din afara. Episcopia le pregateste viitorilor clienti si o surpriza: o sala de fitness care a fost deja amenajata, dar din care lipsesc momentan aparatele. Sala este situata la primul nivel al motelului "Pelerinul", caci asa a fost botezat. Preotii spun ca, potrivit normelor europene, orice constructie de acest gen trebuie sa fie prevazuta si cu o astfel de sala, chiar daca e vorba despre turisti care viziteaza manastiri si biserici din Arges.
In acest scop, consilierii Episcopiei cauta un antrenor de fitness, care sa stea la dispozitia pelerinilor in cazul in care vor sa faca miscare. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats