marți, 17 martie 2009

Morar si Buzdugan au reusit sa o termine psihic pe asistenta lui Razvan si Dani / "Daniela Crudu ne va tine minte toata viata!"




Din 18 martie, Mihai Morar si Daniel Buzdugan vor debuta la Antena 1 cu un show TV de exceptie - "Rasmerita". Farse vechi si farse noi vor aduce in prim-plan cele mai mari slabiciuni ale vedetelor autohtone. Prima victima - "Vecina" de la "?Neata cu Razvan si Dani".
Morar si Buzdugan pregatesc primul show TV impreuna. Miercuri, la Antena 1, cei doi vor debuta la carma emisiunii "Razmerita" cu o editie ce se anunta incendiara la propriu. Fiind o emisiune de farse realizata dupa modelul celor specifice zilei de 1 aprilie, exista si o lista de victime. Prima este Daniela Crudu, asistenta din cadrul matinalului de la Antena 1, care a picat in plasa prezentatorilor printr-un scenariu demn de filmele de razboi. Beneficiind de complicitatea colegilor ei, Razvan si Dani, producatorii show-ului au adus-o pe bruneta pe un teren minat. Exploziile, oamenii in flacari si toate celelalte cascadorii au transformat scena intr-una extrem de veridica, iar Daniela a cedat nervos in fata haosului care o inconjura. "Daniela Crudu este o tipa extrem de fricoasa. Si am profitat din plin de asta. La un moment dat a izbucnit in plans. A trait la cote maxime momentul. Ne va tine minte toata viata!", ne-a declarat Mihai Morar.
Show-ul va avea aproximativ sase editii si va imbina farsele noi, instrumentate de Morar si Buzdugan, cu farsele vechi, din arhiva Antenei.
In cadrul "Rasmeritei" vor fi readuse in prim-plan cele mai bune momente realizate in cadrul show-urilor "Cacialmaua" si "Paparazzi" difuzate in anii trecuti la Antena 1. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats