vineri, 15 mai 2009

Iuliana Marciuc joaca ultima carte mizand pe "soacra" ei, in incercarea de a-l desparti pe Adrian Enache de sotie


Planul secret: Cucerirea doamnei Nuti




Iuliana Marciuc nu mai are liniste pana nu isi duce la bun sfarsit povestea de iubire pe care o are de ani buni cu Adrian Enache. Mai nou, vedeta tv a inceput un asediu asupra doamnei Nuti Enache, mama cantaretului, pe care o copleseste cu atentii, in speranta ca aceasta il va convinge pe fiul sau sa divorteze.

Iuliana Marciuc a dus-o, marti seara, pe mama lui Adrian Enache la un cabinet de chirurgie estetica si plastica. Scopul? Vedeta tv ar face orice sa-i intre acesteia in gratii, surprinzand-o cu gesturi pe care, cu siguranta, nora sa, Corina, nu le-a facut niciodata. Asadar, Iuliana a luat taurul de coarne si a invitat-o pe "soacra" ei la o clinica de infrumusetare de lux.
Impreuna cu sora lui Adrian, Iuliana si doamna Nuti au batut la usa unui renumit medic estetician. Cele trei femei au avut insa de asteptat aproximativ o ora, chirurgul fiind ocupat cu alte consultatii, timp in care s-au intins la vorba. O pacienta care astepta sa intre in cabinetul medicului a fost stupefiata de discutia Iulianei Marciuc, pe care a recunoscut-o imediat de la tv, cu mama cantaretului. "Auzi, Iuliana, am vazut recent o piesa de teatru cu o poveste care semana leit cu a voastra. Exact ca relatia pe care o ai tu cu Adrian. Si el, mama, era casatorit si a cunoscut o alta femeie de care s-a indragostit nebuneste. M-a dus cu gandul la povestea vietii voastre", ii spunea Iulianei doamna Nuti. Aceasta s-a facut insa ca nu aude remarca "soacrei" sale si a preferat sa schimbe brusc subiectul.


Isi poate rezolva "pungile" gratis



Doamna Enache a fost consultata de medicul estetician in vederea efectuarii unei proceduri menite sa-i intinereasca aspectul fetei: blefaroplastie. Interventia presupune indepartarea excesului de piele si grasime care formeaza "pungile" de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Desi, in mod normal, operatia costa 1.300 de euro, "soacra" Iulianei Marciuc a profitat de o campanie a clinicii respective, pontul fiind dat, desigur, de vedeta tv, astfel ca doamna Nuti ar putea face interventia gratuit.
Hotarata sa apeleze la aceasta tehnica de infrumusetare, mama lui Adrian Enache si-a mai pierdut din entuziasm in momentul in care a auzit ca este vorba despre o operatie in toata regula.
"Aoleu! Eu credeam ca fac acum interventia, ca o sa scap cu o simpla injectie, nu m-am gandit ca va fi operatie", s-a vaitat doamna Enache, apoi a intrat in cabinetul medicului, unde a primit detalii suplimentare. Dupa aproximativ o jumatate de ora, "soacra" Iulianei Marciuc a parasit, zambitoare, cabinetul medicului, convinsa fiind ca merita sa faca aceasta interventie estetica. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats