marți, 14 aprilie 2009

Experienta din arest Ii schimba viitorul finantatorului Stelei/Becali nu mai candideaza la Presedintie


In cele 11 zile de cand se se afla in arest, Gigi Becali a meditat asupra greselilor pe care le-a comis de-a lungul timpului, dar a si luat trei decizii capitale in ceea ce priveste viitorul sau.


Prima dintre ele se refera la cariera politica. Apropiatii omului de afaceri ne-au declarat ca acesta a luat decizia de a nu mai candida la Presedintia Romaniei, din cauza principelui Radu Duda. Mai exact, Gigi Becali i-a transmis lui Corneliu Vadim Tudor sa nu conteze pe el in lupta pentru Presedintie, intrucat are un respect prea mare pentru principele Radu Duda si este constient ca nu ar avea nicio sansa in fata acestuia, un om extrem de inteligent si de bine pregatit.
A doua decizie se refera la unul dintre cele mai vechi vicii ale lui Becali, fumatul. El a anuntat, chiar inainte de Saptamana Patimilor, ca renunta la acest viciu, dorind sa arate ca experienta prin care a trecut l-a schimbat. Dar si ca isi recunoaste pacatele pe care le-a facut de-a lungul timpului, pe care le regreta.
A treia decizie pe care omul de afaceri a luat-o dupa gratii priveste Steaua. Becali
le-a spus apropiatilor ca nu este dispus sa renunte la club si a promis ca va scoate echipa din criza, ca o va readuce acolo unde ii este locul si ca Steaua va face din nou performanta atat pe plan intern, cat si pe plan extern. Becali a avut un mesaj si pentru suporterii Stelei: isi cere iertare pentru momentele in care a gresit fata de ei si le promite ca isi va schimba atitudinea si comportamentul in ceea ce-i priveste.


Hotii nu recunosc furtul


Cele trei persoane care sustin ca au fost sechestrate de Gigi Becali au declarat in fata anchetatorilor ca nu au furat masina finantatorului Stelei. Presupusii hoti spun ca ar fi fost obligati sa recunoasca acest lucru. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats