marți, 14 aprilie 2009

Jolie nu suporta sa se apropie nicio femeie de iubitul ei/Geloasa pe colega lui Brad



Actrita americana a facut o adevarata criza de isterie dupa ce Natalie Portman l-a sunat pe Pitt sa-l roage sa fie iubitul ei intr-o noua productie hollywoodiana. Angelina este din ce in ce mai posesiva si se teme ca partenerul ei de viata s-ar putea amoreza de colegele de film, asa cum s-a intamplat si cu idila lor, care s-a infiripat pe platourile de filmare de la "Domnul si Doamna Smith".



Frumoasa actrita americana Angelina Jolie este geloasa din cale-afara pe mai tanara sa colega de breasla, Natalie Portman. Noua criza de isterie a fost provocata de Natalie, in varsta de 28 de ani, care l-a sunat pe partenerul de viata al Angelinei, actorul Brad Pitt, si l-a rugat pe acesta sa interpreteze rolul iubitului sau mai in varsta, intr-o noua productie hollywoodiana.
"Brad i-a spus Angelinei ca o sa joace intr-un film alaturi de Natalie Portman si ca a acceptat bucuros sa apara alaturi de ea pentru ca o considera o actrita foarte buna si o femeie extrem de seducatoare, care-l are pe vino-ncoa. Cand a auzit, Jolie a luat foc, acuzandu-l pe Brad ca vrea colege de platou tinere si frumoase pentru ca si-a pus in minte sa o insele", a dezvaluit un apropiat al cuplului hollywoodian.
"Brad a ramas masca la acuzatiile Angelinei, nevenindu-i sa creada ca aceasta are atat de putina incredere in el. Ea a urlat incontinuu la el, reprosandu-i tot felul de lucruri, insa el a avut inspiratia sa nu-i replice, lasand-o sa-si descarce nervii si apoi sa se linisteasca", a mai spus aceeasi sursa.


Ii controleaza fiecare miscare



In ultima vreme, relatia dintre Jolie si Pitt este din ce in ce mai tensionata, cei doi certandu-se la cutite, iar Brad ajungand sa plece de acasa, doar ca sa evite discutiile aprinse si interminabile cu Angelina. Cu toate acestea, Jolie pare sa nu inteleaga ca legatura lor se afla la un pas de sfarsit, ea fiind din ce in ce mai posesiva cu Brad, controlandu-i acestuia fiecare miscare.
Cand nu sunt impreuna, ii da zeci de telefoane ca sa stie ce face, unde e si, mai ales, cu cine. De altfel, Jolie nu e la prima criza de gelozie provocata de apropierea, chiar si numai imaginara, dintre iubitul ei, Brad, si partenerele de film ale acestuia.
Anul trecut, ea a fost la un pas sa se ia la harta cu actrita Diane Kruger, dupa ce in presa au aparut zvonuri despre o legatura amoroasa a acesteia cu Brad pe platourile de filmare de la pelicula "Inglorious Bastards".
Se pare ca Angelina se teme sa nu pateasca la fel ca Jennifer Aniston, care era inca maritata cu Brad cand acesta a cazut prada farmecelor ei in timpul filmarilor la "Domnul si Doamna Smith". Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats