marți, 14 aprilie 2009

"Leana si Costel" isi cauta de lucru din cauza lui Lazarus/"Vacanta Mare" pleaca de la Kanal D


Mugur Mihaiescu si Radu Pietreanu, umoristii grupului "Vacanta Mare", au incetat, ieri, colaborarea cu Kanal D. Decizia a fost luata la finalul contractului pe care acestia il incheiasera cu cei de la Dogan, contract care ar fi putut fi prelungit daca productia acestora nu ar fi fost atat de costisitoare si daca in ograda turcilor nu ar fi poposit, recent, Luis Lazarus.
Postul de televiziune Kanal D face schimbari radicale atat in grila de programe, cat si in randul vedetelor sale de top. Daca pana mai ieri turcii de la Dogan anuntau ca isi intaresc echipa cu nume numai unul si unul, astazi, se pare ca, a venit vremea sa fie "deconspirati" marii perdanti ai schimbarilor survenite in lupta pentru suprematia audientelor.
Ca o ironie a sortii, cei care vor fi nevoiti sa-si faca bagajul sunt umoristii grupului "Vacanta Mare": Mugur Mihaiescu, Radu Pietreanu si Ani Cretu, interpretii scenetei "Inima de oltean". Zvonurile legate de plecarea acestora au inceput sa se auda pe holurile televiziunii inca de saptamana trecuta, una dintre cauzele fiind costul productiei acestora care nu se justifica in comparatie cu audientele.
Intrebati despre plecarea lor, Mugur si Radu, umoristii principali ai trupei, nu s-au potrivit in declaratii. In timp ce Radu Pietreanu a recunoscut, in timpul unei interventii pe care a avut-o la un post de radio, ca a spus adio turcilor de la Dogan, Mugur Mihaiescu, aflat la Tancabesti, la pescuit, a infirmat zvonurile care se vehiculau.
"Nu este adevarat. Am filmat in avans si productiile noastre urmeaza sa intre pe post. Am incheiat intr-adevar contractul, insa o sa mergem la negocieri pentru grila de toamna. Ei asteapta propuneri de la noi, iar noi dorim sa le oferim productii de calitate", ne-a declarat Mugur Mihaiescu.


Isi schimba lookul si vestimentatia



Proiectul nu a primit, insa, unda verde, mai ales ca, pe post, se hotarase deja sa intre, de la inceputul lunii mai, Luis Lazarus cu al sau "Late night show", emisiune care va fi difuzata in locul scenetelor celor de la "Vacanta Mare". Controversat pentru subiectele incendiare si modul direct de abordare a anchetelor si interviurilor sale, Lazarus promite sa realizeze emisiuni pline de originalitate, cu vedete sau oameni obisnuiti, confesiuni si declaratii bomba. Pregatirile pentru acest format sunt in toi, iar, pentru a surprinde, Lazarus a decis sa apeleze la un stilist care sa-i schimbe atat lookul, cat si stilul vestimentar.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats