marți, 14 aprilie 2009

Fostul sot al Romanitei se poarta ca un tata cu fiica Mihaelei Steriu/Iovan s-a mutat la bloc cu noua iubita



Adrian Iovan duce o viata de familist convins langa iubita lui cu zece ani mai tanara, alaturi de care, inca de la sfarsitul anului trecut, traieste o frumoasa poveste de dragoste. Legatura dintre cei doi a fost facuta publica de CANCAN, care a prezentat in exclusivitate si primele fotografii ale cuplului.


Adrian Iovan si-a revenit complet dupa casatoria esuata cu Romanita. Dupa o escapada amoroasa cu o colega de la TAROM, acesta si-a gasit linistea in bratele Mihaelei Steriu, medic ginecolog la Spitalul Filantropia, unde, ca o ironie, s-a nascut Albert, baietelul pe care Iovan il are cu fosta nevasta.
Iovan a fost surprins de paparazzii nostri in momentul in care, ca un cap de familie in toata regula, a parcat in fata blocului in care locuieste impreuna cu doctorita si cu fiica acesteia, in varsta de 12 ani, si a descarcat din portbagaj mai multe sacose pline.
Mai mult, se poate vedea din fotografii ca Iovan este deja recunosut de vecini ca un om "de-al casei". Este salutat de acestia si, mai mult decat atat, unul dintre locatari, care il vede cu greutate, ii deschide politicos usa.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats