marți, 14 aprilie 2009

Ministrul Turismului nu voteaza cu PD-L/Elena Basescu are votul Elenei Udrea



Elena Udrea sustine ca la alegerile europarlamentare din 7 iunie va vota cu Elena Basescu si nu cu PD-L, pentru ca votul sau va merge tot catre democrat-liberali.


Invitata la o emisiune la Realitatea TV, Elena Udrea a declarat duminica seara ca o va vota pe Elena Basescu la alegerile europarlamentare. "Eu o voi vota pe Elena Basescu", a precizat Udrea, sustinand ca, de fapt, votul sau merge - indirect - tot catre PD-L atata vreme cat fiica presedintelui a anuntat ca se va intoarce in partid dupa alegeri. Ministrul Turismului crede ca Elena Basescu va primi voturi atat din partea simpatizantilor PD-L, cat si din partea votantilor presedintelui Traian Basescu. "Cel mai mult Elena va lua dintr-un electorat propriu, de la tinerii nonconformisti, care nu vor sa intre in frame-uri, in tipare", a spus ministrul.
Reamintim ca, potrivit unui sondaj INSOMAR, Elena Basescu are 6% din optiunile electoratului, aproape dublu fata de minimum 3,3% pentru a ajunge in Parlamentul European.



Ministrul Turismului s-a lansat in moda



Elena Udrea a lansat ieri la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV o "colectie de accesorii" aparte sub numele de "Traista bucovineana". Este vorba de traiste taranesti din nordul Moldovei, iar Udrea a promis ca-i va da si Elenei Basescu una, ca s-o poarte inclusiv la Bruxelles. "Aceasta traista este pentru sezonul primavara-vara, iar pentru iarna vom lansa si traistele din Oltenia si Maramures, mai groase. Bucurestenii pot cumpara traista bucovineana de la un magazin a carui adresa o vom indica pe site-ul ministerului", a declarat Udrea, precizand ca vor fi oferite gratuit 100 de astfel de traiste prin accesarea site-ului happyhour.ro.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats