marți, 14 aprilie 2009

Politicianul sare in ajutorul presei din Romania/Codrin Stefanescu premiat de Talpes


Politicianul Codrin Stefanescu a luat apararea presei politice si mondene cu ocazia decernarii unui premiu la gala VIP. Pentru ca tot a primit premiul pentru cel mai curajos politician, Codrin Stefanescu s-a gandit sa mai spuna o data lucrurilor pe nume.

Incurajat si de declaratia celui care i-a inmanat premiul, Ioan Talpes care a spus despre Codrin ca, "reprezinta valoarea si curajul de azi si, cu siguranta, viitorul de maine", Codrin a facut la randul lui cateva declaratii absolut incendiare.
"Eu cred ca pe langa inteligenta in politica de azi trebuie sa dai dovada si de inconstienta ca sa ai curaj. Si gaina este curajoasa cand alearga prin ograda fara sa stie ca stapana o asteapta cu satarul sa o taie. Acest premiu ar trebui sa-l impart cu alti politicieni curajosi care si-au riscat functiile, cariera si uneori chiar mai mult. Cu domnul Talpes care prin gestul lui de a-mi decerna acest premiu va involbura apele prin comitetele permanente ale multor partid. Cu Crin Antonescu pentru curajul de a schimba ceva intr-un partid puternic. Cu Aurelian Pavelescu care astazi in dubla-i calitate il apara pe un alt curajos, Gigi Becali care zace inchis in urma unui act incalificabil al justitiei romane. Cu senatorul Marinescu care s-a batut cu mafia imobiliara si, nu in ultimul rand, cu zeci de ziaristi din presa politica si mondena care, zi de zi, arata lumii fata uneori hidoasa a unor pseudovedete", a declarat Codrin Stefanescu.
Cu siguranta ca politicianul din Partidul Conservator este unul dintre cei putini care indraznesc sa spuna lucrurilor pe nume si, mai ales, sa ia apararea presei din tara noastra. Dar, trebuie remarcat si faptul ca Ioan Talpes, omul din umbra presedintelui Traian Basescu l-a premiat pe Codrin Stefanescu, un personaj nu tocmai pe placul primului om in statul roman.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats