joi, 14 mai 2009

Ciao! are dovada iubirii dintre Iulia Vantur Si Bogdan Vladau


Primele poze sarutandu-se


Paparazzii Ciao! au obtinut in exclusivitate cadre care ii infatiseaza pe cei doi in ipostaze extrem de tandre. Iulia Vantur si Bogdan Vladau s-au crezut in siguranta in masina si s-au dedat gesturilor pasionale.

Nu mai exista niciun dubiu ca Iulia Vantur si-a revenit total dupa despartirea de Marius Moga. Pe 4 mai CANCAN dezvaluia in exclusivitate ca blonda s-a implicat intr-o relatie cu celebrul manechin Bogdan Vladau. Dovada, cateva fotografii care aratau ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. Paparazzii Ciao! au obtinut insa, dovada de netagaduit.
Cel mai nou numar al revistei, care a aparut astazi pe piata, publica o serie de fotografii care ii infatiseaza pe Iulia si pe Bogdan intr-un moment extrem de pasional. Profitand de intimitatea masinii vedetei Pro TV si mizand pe faptul ca nu-i vede nimeni, cei doi s-au imbratisat si au inceput sa se sarute. In clipa in care a observat ca sunt fotografiati vedeta a incercat sa se ascunda aplecandu-se sub volan. Oricat ar vrea, Iulia nu mai are cum sa nege faptul ca este implicata in aceasta poveste de dragoste nascuta la cateva luni dupa despartirea de Marius Moga.

Din trei, unul a fost cu noroc



Iulia Vantur a avut o relatie de doi ani cu "Micul Mozart". Desi nimeni nu le dadea vreo sansa, despartirea lor a reprezentat un soc. Cei doi si-au spus "Adio!" in luna februarie. In timp ce Marius s-a inchis in studio, fosta lui iubita si-a cautat din nou norocul in dragoste. Iulia a fost surprinsa in compania lui Nicolai Tand, managerul unui cunoscut club din Capitala. Speriat de atentia excesiva a presei, barbatul a incetat sa o mai curteze pe blonda de la Pro TV. La scurt timp la bratul ei a aparut handbalistul Marius Novanc. Cu el a fost, potrivit zvonurilor, doar o tatonare. Al treilea, "lozul castigator", este Vladau, manechinul care a pus multe femei pe jar. Se pare insa ca Iulia si Bogdan au trecut de faza de tatonare si sunt implicati intr-o relatie care are toate sansele sa devina serioasa. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats