joi, 14 mai 2009

Misterul miliardarului care ucide manechine (3)!


10.000 euro pe capul criminalului!


CANCAN ofera recompensa pentru informatiile care vor conduce la descoperirea posibilului "macelar de lux"!



Dupa dezvaluirile socante facute de CANCAN cu privire la un presupus miliardar care omoara manechine, informatiile legate de identitatea misteriosului criminal in serie au curs ca pe banda rulanta! Zeci de cititori care incearca sa ajute la descoperirea posibilului "macelar de lux" ne-au furnizat date importante. Puse cap la cap, acestea ar putea fi o pista catre elucidarea incalcitului caz.

Au aparut primii martori!



Investigatiile insa sunt mult mai ample. Larisa (caruia ii vom proteja identitatea numelui de familie, la cererea ei expresa) este din Cluj-Napoca. Reporterii nostri au interogat-o, ieri, pe marginea acestui subiect despre care detine informatii concrete. Larisa ne-a marturisit ca: "Stiu foarte bine cazul. S-a petrecut in luna februarie a acestui an intr-o discoteca foarte cunoscuta din Cluj. Nu era vorba de un manechin, ci de o fata, pe care o cheama Claudia, care in timpul liber lucreaza ca hostessa. Este studenta la Stiinte Economice, anul II. Este o cunostinta. A fost agatata intr-o sambata de acest miliardar in discoteca, unde ea era la o promotie de tigari. A stat de vorba cu el. Nu i s-a parut nimic suspect. A invitat-o la el, dar fata a refuzat. A fost doar un sarut intre ei si urmau sa se intalneasca a doua zi. Dimineata cand s-a trezit, i-a fost rau si era plina de pete rosii. A mers la dermatologie, unde i s-a spus ca acele pete apar doar in urma contactului cu un cadavru. A fost alertata politia. Ea stia ca barbatul statea in cartierul Gheorgheni din Cluj. In apartamentul lui au fost gasite doua cadavre in descompunere, iar acel individ a fost arestat. Doar atat stiu!"
Aceasta marturie este confirmata de o alta persoana, Adina Maria. "Locuiesc in judetul Cluj, iar, daca nu ma insel, pe la inceputul anului, o tanara care facea promotie la tigari intr-un club din Cluj a fost agatata de un tanar individ, care era cu prietenii in zona VIP. Cei doi s-au sarutat si au facut schimb de numere de telefoane. A doua zi, tanara a observat ca i-au aparut pe fata mai multe pete. A mers la medic, care a intrebat-o daca a stat in preajma unui mort. Acesta a sfatuit-o sa mearga la politie, ceea ce a si facut. Impreuna cu politia, a mers la domiciliul tanarului VIP, unde au fost gasite mai multe fete moarte, imbalsamate. Coincidenta este prea mare si e posibil sa fie acelasi personaj si in Bucuresti!", ne-a mai dezvaluit sursa noastra, Adina Maria.



"Are o fixatie pentru blonde si le scoate ochii!"



Si alte persoane au auzit aceasta poveste si ne-au scris pe pont@cancan.ro, incercand sa ajute la clarificarea misterului. Reporterii nostri redau mai jos aceste declaratii deosebit de importante in mersul unei anchete.




Monica U. :

"Sunt din Timisoara si de aproximativ jumatate de an cunosc acest caz, cum ca ar exista un individ care ucide fete pe care le agata in cluburi. Povestea este asemanatoare cu cea relatata de voi. Eu stiam ca acest tip este din Timisoara si ca are o fixatie pentru blonde si le scoate ochii!"




Gabriel (Bucuresti) :

"Am auzit de la o prietena care stie despre cazul asta. Povestea este ca o fata din Bucuresti a fost abordata de acel tip foarte aratos, care a incercat s-o duca la el acasa, dar ea, la insistentele prietenelor, a refuzat! A doua zi s-a trezit ca are buzele umflate si pete foarte urate si abia putea sa mai vorbeasca. A ajuns la spital, unde medicii i-au zis ca e un virus rar luat de la niste cadavre, dar nici ei nu stiau prea bine ce este. Ea a explicat povestea medicilor si acestia au anuntat politia, care a organizat un flagrant. Asa s-au gasit mai multe cadavre la el acasa. Toate erau fete tinere si frumoase, cu parul lung. Cazul a fost tinut secret de presa. Tanara face si acum sedinte cu psihologul in urma socului pe care l-a trait."



Iulian C. :

"Sunt din Buzau si povestea pe care ati publicat-o seamana izbitor cu cea pe care ati dat-o voi. Acum cateva luni in urma am auzit de la un prieten ca verisoara lui a fost in vacanta in Spania cu alta prietena. Din cate am inteles, fetele sunt din Ploiesti. Acolo, prietena verisoarei lui s-a combinat cu un tip in discoteca. S-au sarutat si au facut sex in camera de hotel unde statea ea. A doua zi i-au iesit bube pe gura, despre care, la fel, doctorul de acolo i-a spus ca sunt din cauza ca a stat pe langa cadavre. De aici, a intervenit politia, l-a interceptat pe prietenul ei si asa au gasit la el sapte cadavre. Mi se pare ciudat ca, dupa cateva luni, apare si in Romania acelasi scenariu pe care l-am auzit si eu. Poate este o legatura intre ele!".

Patru concluzii



Din declaratiile primite de noi pana acum si interpretate de un criminalist s-ar desprinde asadar patru concluzii. Acestea sunt insa doar ipotetice, fiind totusi vorba de informatii primare care ne-au parvenit de la o serie de martori indirecti si nu de la victima care ar fi facut denuntul la politie.

1. Crimele ar putea fi comise si de mai multi barbati, nu doar de unul singur;

2. Politia ar fi tinut secrete aceste fapte ca sa nu creeze panica si, eventual, sa depisteze intreaga retea de ucigasi;

3. Daca, oficial, politia continua sa tina ascunse aceste crime, inseamna ca exista suspiciuni justificate ale organelor legii ca n-au fost prinsi inca toti asasinii;

4. Profilul ucigasilor: clienti fideli de cluburi de noapte, aratosi, eleganti, care tradeaza bunastare, au in jur de 30-35 de ani, sunt necasatoriti si locuiesc singuri, fiind indivizi care nu obisnuiesc sa primeasca vizite!

Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats