joi, 9 aprilie 2009

Dupa ce a fost desemnat campion national In 2006/Augustin Viziru a castigat un turneu de biliard la Belgrad



Interpretul lui Armando din telenovela "Regina" si-a surclasat adversarii, saptamana trecuta, in timpul unui turneu de biliard la care a participat elita est-europeana. Jucator profesionist, fratele actorului Lucian Viziru a mers in capitala Serbiei alaturi de bunul sau prieten, Bogdan Malaele, fiul artistului Horatiu Malaele.
Desi isi petrece aproape toata ziua pe platourile de la Buftea, unde participa la filmarile telenovelei "Regina", Augustin Viziru isi face intotdeauna timp pentru singurul sau hobby, biliardul, pasiune pe care si-a descoperit-o inca din copilarie si care i-a adus satisfactii pe plan national, dar si recunoastere la nivel est-european. Astfel, in urma recentei sale participarii la turneul de biliard "Best of the East", care a avut loc in Belgrad, Viziru Jr. a reusit, alaturi de echipa sa, sa iasa invingator. Vedeta postului Acasa a efectuat deplasarea din Serbia impreuna cu un alt "vrajitor" al tacului, Bogdan Malaele, fiul artistului Horatiu Malaele. Competitia a fost acerba. La "linia de start" s-au aliniat 170 de jucatori profesionisti de biliard din Europa de Est. Acestia au fost impartiti de organizatori in echipe de cate sase jucatori, iar la final, grupa lui Augustin a iesit pe primul loc. Este pentru a doua oara in viata sa cand Augustin Viziru participa la "Best of the East". In urma cu doi ani acesta s-a inscris pe lista concurentilor, insa nu a reusit sa treaca de semifinalele acestui concurs.


A invatat sa joace in Austria

Desi a debutat ca o joaca de copil, pasiunea lui Viziru pentru biliard a ajuns peste ani sa-i aduca acestuia satisfactii nesperate. "Bunicul meu statea in Austria, iar la parterul hotelului era un club de biliard si acolo am jucat prima oara. Asta se intampla in 1987, pe cand aveam doar 7 ani si tin minte ca abia ajungeam la masa. De atunci a urmat o perioada in care am jucat de agrement, iar la 16 ani m-am inscris la un club profesionist si am inceput sa studiez marii jucatori ai lumii. Ne luam casete cu meciurile profesionistilor si le analizam cate 4-5 ore pe zi si ne antrenam uneori si cate o noapte intreaga. Cel mai mare meci pe care l-am castigat a fost Balcaniada din 2006, de la Predeal. Si tot in acel an, am reusit sa fiu locul 1 in clasamentul campionatului national", marturiseste interpretul lui Armando din "Regina". Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats