luni, 16 martie 2009

Daniela Gyorfi si-a aratat chilotii in fata blocului /


Cantareata le-a oferit paparazzilor CANCAN cateva cadre savuroase, ieri, cand a iesit sa-si faca provizii pentru saptamana care incepe. Rochita scurta cu care blonda era imbracata, a tradat-o in repetate randuri.

Daniela Gyorfi invata din nou sa se descurce singura-singurica. Dupa despartirea de Geroge Tal, cantareata a preluat toate responsabilitatile casei. Cu toate acestea, Daniela nu a renuntat la lookul sexy care a consacrat-o, chiar daca il afiseaza chiar si atunci cand face piata. Ieri, la pranz, blonda a iesit la cumparaturi, neinsotita, purtand o rochita foarte scurta. Tinuta nu a incurcat-o catusi de putin, in ciuda faptului ca s-a vazut nevoita sa se chinuie putin cu pungile pline la refuz pana le-a asezat una cate una in portbagaj. La fiecare aplecare insa, a starnit senzatie in parcarea supermarketului de la care s-a aprovizionat. Rochita i s-a tras atat de sus, incat i-a dezgolit pe jumatate posteriorul "camuflat" doar de dres. Asta insa a fost varianta soft a "dezvaluirilor" facute de Daniela in insorita zi de duminica. Imediat ce a terminat cu sacosele, cantareata s-a urcat in luxosul autoturism sport proprietate personala si, dupa ce a facut o scurta oprire la un alt magazin, a pornit catre casa, in zona Baba Novac. Abia acolo s-a produs inevitabilul. Daniela a parcat in fata blocului, a deschis larg portiera si, in momentul in care a vrut sa coboare, a aratat tot. De data aceasta, rochita mini nu a mai izbutit sa acopere nimic, oferind o vedere ampla asupra lenjeriei intime purtata de cantareata. Iar faptul ca era deschisa la culoare a facut si mai evidenta mica ei scapare.

O intampina catelul

Atunci cand ajunge acasa, primul care ii iese in cale este cockerul cafeniu cu care imparte apartamentul. Ieri, animalul a intampinat-o cu un "pupic" direct pe gura. Imediat dupa el a iesit o femeie, care a ajutat-o pe cantareata sa descarce bagajele mult prea voluminoase pentru statura ei firava. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats