luni, 16 martie 2009

Se pregateste pentru o noua relatie/Britney ia lectii de sex din reviste



Cantareata Britney Spears a fost surprinsa la o piscina din Miami in timp ce citea un articol intitulat "Lucruri sexy dupa ce faci sex". Ea a decis sa se documenteze inainte de a se aventura intr-o noua relatie.


Se pare ca lunga absenta a companiei unui barbat si-a pus amprenta asupra cantaretei Britney Spears. Aceasta a fost surprinsa la o piscina din Miami in timp ce se informa despre lucrurile care trebuie facute in urma unei partide de sex. Relatiile esuate au pus-o pe Britney pe ganduri, iar acum cantareata doreste sa devina o experta intr-ale amorului. Desi a fost atentionata de prietenele sale ca este fotografiata, Britney, de 27 de ani, a continuat sa citeasca, aratandu-se interesata de articol. "Britney a decis sa se documenteze inainte sa se aventureze intr-o noua relatie amoroasa, ca sa nu mai repete greselile din trecut. Mi se pare normal, avand in vedere cat de mult a suferit in urma precedentelor relatii", a declarat o prietena a cantaretei. Britney si-a cam iesit din mana de cand a divortat de dansatorul Kevin Federline. Ea a fost surprinsa mai mereu in compania a diferiti barbati, insa nu a dat niciodata de inteles ca ar fi vorba despre ceva serios.

Are o relatie cu managerul sau

Potrivit gurilor rele, Britney se intalneste in secret cu managerul sau, Jason Trawick (medalion), care o insoteste pe cantareata in turneul sau mondial, "Circus". "Intre Britney si Jason e o relatie mai mult decat profesionala. Cei doi au iesit in oras de mai multe ori si s-au apropiat foarte mult", a precizat o sursa din anturajul lui Britney. Un reprezentant al cantaretei a negat zvonurile, precizand ca Britney este "prietenoasa si ii place sa se distreze". Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats