luni, 16 martie 2009

Recrutii Radio 21 au fost premiati de Fortele Armate/Popeasca a redevenit barbat



Experimentul in care cei trei DJ de la Radio 21, Popescu, Dinculescu si Stanciu, au incercat timp de doua zile viata cazona la Batalionul 1-Instructie Caracal s-a lasat cu diplome de merit si certificate de participare, dar si cu febra musculara, vanatai si rani.

Cei trei recruti au intrat in programul de instructie chiar in momentul in care au pasit in unitatea militara, simtind pe pielea lor ce inseamna un antrenament profesionist, demn de fortele NATO. Daca Razvan Popescu a reusit sa treaca toate probele cu bine, ceilalti doi camarazi ai sai, recrutii Dinculescu si Stanciu, au ales sa dezerteze la prima permisie in oras. Cele mai grele probe pentru Razvan au fost instructia cu masca de gaze, urcatul zidului pe franghie si manevrarea transportului amfibie. Chiar daca antrenamentele l-au epuizat, acesta a avut si un avantaj, intorcandu-se de la Caracal cu cateva kilograme in minus. "In ciuda ranilor de la maini si a durerii musculare, pot zice cu mana pe inima ca prefer clar postura de soldat in Armata Romana decat pe cea de femeie pentru o saptamana", a declarat Popescu.
Desi de-a lungul celor doua zile de instructie Popescu a cazut intr-o groapa din care nu a mai putut iesi decat cu ajutorul a sapte colegi, Stanciu aproape a lesinat sub greutatea ranitei, iar Dinculescu a surzit la zgomotul taburilor, experimentul s-a incheiat cu bine, iar cei trei au revenit astazi la Radio 21. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats