luni, 16 martie 2009

Blonda era s-o pateasca intr-o pauza de filmare/Delia si-a dat foc!


Ieri, cantareata a filmat videoclipul piesei "Let It Rain", compusa de Smiley. Desi in prima parte a zilei totul a mers ca pe roate, incidentele dramatice nu au lipsit. Delia a fost la un pas de a lua foc in momentul in care si-a aprins o tigara. Peruca de plastic pe care o purta a ars ca o torta.

Delia Matache a tras o sperietura pe cinste, ieri, cand si-a facut aparitia, tipand cu parul in flacari, pe platoul pe care se filma clipul piesei "Let It Rain". Din fericire nu a fost vorba despre podoaba capilara proprie, ci despre o peruca din plastic care a luat foc intr-o secunda in momentul in care cantareata a vrut sa-si aprinda o tigara. Strigatele ei de spaima i-au alertat pe colegii sai de platou, care i-au smuls-o din cap si au stins-o cu ajutorul unui extinctor. Astfel, dintre cele 15 peruci care existau in recuzita Deliei, special intocmita pentru videoclip, au mai ramas doar 14. Imediat ce toata lumea si-a revenit din soc s-a strigat din nou inceperea filmarilor.
Desi scena parea rupta din filme, a fost cat se poate de reala. Insa, a fost nevoie doar de cateva momente pana totul a revenit la normal, iar Delia si-a pus urmatoarea peruca in cap. Conform scenariului, cantareata a luat sase infatisari diferite, in fiecare caz coafura fiind punctul forte. Stilista care s-a ocupat de acest lucru a adus cu ea 15 peruci si un camion de haine, ca sa aiba de unde alege.
Costurile clipului s-au ridicat la peste 15.000 de euro, bani pe care Delia ii va plati jumatate-jumatate cu casa de productie.Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats