miercuri, 17 iunie 2009

Mike Tyson a vrut să-l ucidă pe Brad Pitt





Brad Pitt a fost la un pas de a fi omorat de boxerul Mike Tyson pentru o femeie, in urma cu 20 de ani. Potrivit revistei National Enquirer, pugilistul ar fi platit un asasin pentru a-l ucide pe actor, gelos fiind ca acesta avea o relatie, la vremea respectiva, cu fosta sotie a sportivului, actrita Robin Givens,

În urmă cu 21 de ani, soţia pugilistului, actriţa Robin Givens, divorţa de Mike Tyson. La scurt timp de la desfacerea căsătoriei, ea a început o relaţie cu actorul Brad Pitt, care pe atunci nu se bucura de succesul pe care îl are azi.

Însă, potrivit unui prieten al lui Tyson, Richard Singer, care a făcut recent dezvăluiri incendiare în revista National Enquirer, relaţia dintre Pitt şi Robin l-a scos din minţi pe pugilist. Cum, în ciuda nenumăratelor ameninţări cu moartea la adresa sa, actorul nu a renunţat la Robin, fostul campion mondial la box s-a gândit să-l ucidă.


Ea a fost mărul discordiei


El a angajat un criminal, căruia i-ar fi plătit un avans de 20.000 de dolari pentru a-l scăpa de Pitt. Apoi, Tyson s-a gândit mai bine şi a decis să-l ucidă chiar el pe iubitul fostei soţii, împuşcându- l în cap. Însă, în ziua în care voia să-şi ducă la bun sfârşit planul, Tyson i-ar fi dat un ultimatum lui Pitt: “Renunţă la ea sau te omor”, susţine Singer. Pitt a înţeles mesajul şi a părăsit- o pe Robin.

Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats