luni, 22 iunie 2009

Snopiţi în bătaie


Scandal-monstru, sambătă seara, in parcul Herăstrău. Protagonişti: Delia Matache, iubitul ei, omul de afaceri Florin Moldoveanu, şi Codin Maticiuc pe de-o parte şi o gaşcă de cartier, de cealaltă. Conflictul, din care nu au lipsit pumnii, picioarele şi loviturile de cuţit, s-a încheiat la spital.

Cei trei se întorceau de la o petrecere care avut loc la clubul Bon-Ton şi, în drum spre locul unde îşi parcaseră maşinile, au trecut pe lângă o gaşcă veselă care îşi făcea veacul prin parcul Herăstrău. Conform unor martori la incident, un tânăr a început să facă glume nesărate la adresa Deliei. În acel moment, a intervenit Florin, care, pe un ton civilizat, a încercat să-l potolească pe impertinent. “În acel moment, băieţii au devenit violenţi. Au început să-l înjure pe Florin, dar şi pe Codin, care îi însoţea pe cei doi. Nu ştiu cine erau, am văzut doar că au coborât dintr-o maşină cu număr de Prahova”, ne-a declarat un martor la eveniment. De aici lucrurile au degenerat rapid. Nemulţumiţi de faptul că cei doi bărbaţi nu lăsau capul în pământ pentru a primi înjurăturile, tinerii au sărit la bătaie. Şi nu oricum, ci au folosit şi cuţitele. A urmat o încăierare din care Florin şi Codin au ieşit foarte şifonaţi. “I-au lovit cu sălbăticie, atât cu pumnii, cât şi cu picioarele. Cred că şi Delia a primit câteva palme”, ne-a mărturisit aceeaşi sursă.

Florin Moldoveanu a fost cel mai afectat dintre cei trei: a fost nevoie să meargă la spital pentru că avea câteva lovituri de cuţit în zona piciorului. Interesant e că omul de afaceri venise însoţit de doi bodyguarzi, însă, nu se ştie de ce, aceştia nu se aflau la faţa locului în momentul agresiunii.

Florin Moldoveanu: «Îşi vor primi pedeapsa!»

“Da, e adevărat, a existat un incident. Nu am depus nici o plângere, însă voi avea grijă ca aceia care ne-au atacat să-şi primească pedeapsa”, ne-a declarat, ieri, Florin Moldoveanu. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats