luni, 22 iunie 2009

Bănel, dragoste mare





Înainte de startul pregătirilor, Bănel Nicoliţă s-a relaxat pe litoral cu iubita sa, Cristina

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă (24 de ani), îşi petrece vacanţa de vară pe litoralul românesc, împreună cu iubita sa, Cristina (20 de ani). Sâmbătă, fotbalistul a fost surprins de reporterii Libertăţii la o terasă din preajma hotelului Iaki.



Nicoliţă, însoţit de prietena sa şi de încă trei fete, şi-a făcut apariţia pe terasa By Tonic, din Mamaia. Imediat, privirile tutoror clienţilor restaurantului s-au aţintit asupra sa, însă nu au trecut neobservate nici fetele care îl însoţeau. După ce s-a salutat cu Silviu Bălace, ultima oară la FC Vaslui, aflat cu soţia şi copilul la o masă alăturată, Bănel Nicoliţă s-a aşezat sub o umbrelă cu “muzele” alături.

Astăzi se întoarce la Bucureşti

A fost extrem de tandru în gesturi cu iubita sa, brăileanca Cristina, pe care n-a scăpat-o din ochi. După aproximativ două ore, timp în care jucătorul Stelei a consumat numai suc şi apă plată, cei cinci au părăsit terasa şi s-au îndreptat spre hotelul Iaki. În acest stabiliment patronat de Gheorghe Hagi a fost cazat fotbalistul formaţiei din Ghencea. Bănel Nicoliţă va reveni astăzi în Bucureşti şi va intra direct în programul de pregătire pentru noul sezon al echipei Steaua.

Tratat cu indiferenţă

Cristina (stânga) a fost mai preocupată să se ferească de aparatul de fotografiat decât să aibă grijă de iubitul ei. Bănel vorbea peste masă cu Silviu Bălace, de la FC Vaslui, care se afla pe aceeaşi terasă.

Cu patru«graţii» după el

Nicoliţă nu a avut-o alături doar pe prietena sa (prima din dreapta), ci a ieşit la un suc alături de alte trei “graţii”. O fi bine, Bănele?

Bălace, pe apă plată

Timişoreanul Silviu Bălace (cu faţa) a stat o jumătate de oră la terasă şi a băut un şpriţ, apoi a dat-o pe apă plată cu lămâie.

Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats