vineri, 19 iunie 2009

Vedeta Tv Si actorul din Regina au fost vazuti In ipostaze tandre la mare



Tania Budi se iubeste cu Lucian Viziru

Lucian Viziru a fost intotdeauna considerat un veritabil ?layboy? Recent Rubinu din telenovela Regina de la Acasa TV a pus mana pe una dintre cele mai ravnite vedete TV din perioada post ceausista: Tania Budi.
Vara aceasta aduce in prim-plan un nou cuplu din showbizul romanesc. Lui Lucian Viziru, actorului din Regina nu-i pasa catusi de putin ca Tania Budi, fosta vedeta TVR, este cu aproape 8 ani mai mare decat el. Desi este genul de relatie neasteptata, avand in vedere ca pana acum cei doi nu au avut nicio tangenta in plan profesional sau monden, Lucian si Tania par sa se potriveasca de minune.
De aproximativ trei saptamani, cei doi traiesc o adevarata poveste de dragoste, inceputa, se pare, la malul marii. Cuplul a fost vazut recent pe litoral, in ipostaze tandre, de-a dreptul graitoare pentru cel care ne-a relatat episodul. Sursa noastra ne-a declarat ca cei doi se plimbau romantici pe malul marii, undeva in Vama Veche, tinandu-se strans de mana, ca si cand le era teama sa nu-i ia valul.
Dupa despartirea in toamna anului trecut de actrita Steliana Balacianu, fata cu care Viziru urma sa se casatoreasca, Tania este prima relatie serioasa. Se pare ca blonda i-a picat cu tronc actorului, care s-a lasat prins intr-o noua relatie de dragoste dupa nenumarate dezamagiri sentimentale.
Atat Tania, cat si Lucian au fost implicati in relatii de durata. In ceea ce o priveste pe blonda, Dan Bitman a fost marea ei iubire, insa a trait reale povesti de dragoste si alaturi de omul de televizune Lucian Sarb si Oliver Millroy, un afacerist englez. La randul lui, dupa ce s-a iubit ani de-a randul cu Catrinel Sandu, Viziru si-a completat lista cu relatiile pe care le-a avut cu Nicoleta Dragan (ex-Hi-Q), Anamaria Ferent sau Corina Caragea. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats