vineri, 8 mai 2009

Iar s-au căsătorit

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit ieri la Primăria sectorului 3, in mare secret. Cununia civilă a fost oficiată de însuşi primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, bun prieten cu ginerele, şi s-a desfăşurat chiar în biroul acestuia. La ieşirea din primărie, cei doi însurăţei au fost surprinşi de fotoreporterii ziarului Libertatea.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit ieri, în mare secret, la Primăria sectorului 3. Pentru că nu au vrut să răsufle nici o vorbă despre a patra lor căsătorie, cei doi nu au folosit Casa Căsătoriilor pentru a deveni din nou soţ şi soţie, ci chiar biroul primarului Negoiţă. Prieten bun cu ginerele, acesta a fost cel care a oficiat ceremonia în urma căreia năbădăiosul cuplu s-a căsătorit din nou, la doi ani după pronunţarea ultimului lor divorţ. După nuntă, Adriana, care este gravidă în cinci luni, a renunţat oficial la numele de Bahmuţeanu, urmând să poarte doar numele soţului ei, Prigoană.

A redevenit doamna Prigoană de ziua ei

Silviu Prigoană a pregătit de multă vreme surpriza. Cu câteva luni în urmă, întrebat dacă este posibilă o nouă căsătorie între el şi Adriana, acesta ne-a spus: “Nu-i exclus. Sunt obişnuit, deci totul e posibil”, povestea atunci Prigoană pentru Libertatea. Ieri, însă, chiar în ziua în care Adriana a împlinit 35 de ani, Prigoană a luat-o din nou de nevastă, cu acte în regulă. Gestul afaceristului e legat şi de faptul că cei doi vor deveni părinţi în această vară, pentru a doua oară.


«S-au luat» de patru ori!

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit prima dată în toamna anului 2003, după o relaţie care dura de un an. Evenimentul s-a desfăşurat şi atunci în mare secret, iar tânăra mireasă a avut parte de o lună de miere în Olanda. La întoarcere însă, cei doi se prezentau deja la divorţ, care s-a şi finalizat în doar câteva zile. În ianuarie 2004, Adriana şi Prigoană făceau din nou acte la primărie şi mai apoi nuntă la Las Vegas (SUA). După trei luni însă, soţul a intentat un nou divorţ, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a renunţat. Nu pentru mult timp însă, căci în august a introdus iarăşi acţiunea care s-a finalizat în toamna anului 2004. Pe 31 august 2005, Bahmu şi Prigoană s-au căsătorit pentru a treia oară, însă nici de această dată nu a ţinut, căci în ianuarie 2007 s-a pronunţat şi ultimul divorţ. La scurt timp după, Adriana a aflat că este însărcinată, iar cu un an şi jumătate în urmă i-a dăruit lui Silviu un băiat, pe nume Maximus- Mihai.

Ea a mai avut un soţ, el, alte două neveste

Înainte de a deveni un cuplu, atât Adriana, cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi. Adriana, o singură dată, iar Prigoană, de două ori. Prima lui soţie s-a stins din viaţă cu 15 ani în urmă, ea fiind mama celor doi fii ai lui Prigoană, Honorius şi Silvius. Afaceristul s-a căsătorit iar în 1997, dar în 2002 a divorţat pentru că a doua lui soţie nu-şi dorea copii. Sursa:www.libertatea.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats