vineri, 8 mai 2009

"Doctorul Moarte" Socheaza din nou cu expozitia sa


Cadavre care fac sex

Controversatul anatomist Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica sa de conservare a cadavrelor, a reusit sa starneasca furia conationalilor germani cu ocazia expozitiei pe care a vernisat-o la Berlin.


Anatomistul german Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica lui de conservare a cadavrelor prin indepartarea apei si grasimilor din organism si inlocuirea acestora cu substante plastice, a reusit sa socheze din nou. Cea mai recenta expozitie a sa, vernisata cu cateva zile in urma la Berlin, i-a facut pe vizitatori sa simta fiori pe sira spinarii si sa solicite inchiderea acesteia. Conationalii anatomistului nu au apreciat cadavrele plastinate prezentate de Hagens si s-au declarat socati de ideea de a introduce printre acestea si un cuplu asezat in asa fel incat lasa impresia ca ar face sex.
"Dragostea si moartea au fost intotdeauna subiectele preferate ale artistilor, dar consider ca abordarea lui Hagens este pornografica si insulta memoria celor decedati", a declarat, oripilat, parlamentarul Fritz Felgentreu. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats