vineri, 8 mai 2009

Scandalul "Orgie cu "Coana Chirita"" ia amploare


Bendeac (Mondenii): "Si eu am facut sex in grup!"

Mihai Bendeac de la "Mondenii" a luat ieri apararea actritei Violeta Teasca de la Teatrul Valah din Giurgiu despre care CANCAN a dezvaluit ca practica sexul in grup. Incercand sa-si disculpe colegii, Bendeac s-a "spovedit", pe blogul sau, ca si el a facut sex in grup. Ce a omis sa marturiseasca Bendeac este motivul pentru care ii apara pe artistii perversi: si el a jucat pe scena unde Violeta Teasca a interpretat nenumarate roluri.



Pe blogul personal, Mihai Bendeac lasa de inteles ca nu este nimic anormal, ilegal sau imoral in ceea ce priveste sexul in grup. Mai mult, acesta dezvaluie ca si el a practicat asa ceva. "Cancanul urla pe prima pagina ca o actrita de la Giurgiu face sex in grup. As vrea sa ma lamureasca si pe mine domnii redactori care e anormalitatea? Adica de ce este prezentata aceasta treaba ca fiind ceva ilegal sau imoral? Si eu am facut sex in grup", spune Bendeac. Atitudinea lui Bendeac este insa de inteles, daca tinem cont de faptul ca intre el si artistii demascati de CANCAN exista o relatie si ca "mondenul" chiar a jucat pe scena teatrului a carei directoare a fost Violeta Teasca. Reporterii CANCAN au descoperit ca, de altfel, fotografia lui Mihai Bendeac apare pe site-ul Teatrului Valah chiar langa poza Violetei Teasca.



Anchetata pentru orgie



Dezvaluirile reporterilor CANCAN despre fosta directoare a teatrului din Giurgiu, care organizeaza orgii sexuale impreuna cu sotul ei si necunoscuti agatati pe internet, au cazut ca o bomba asupra micului oras de langa Dunare, iar colegii actritei s-au aratat socati.
Contactat de CANCAN, directorul adjunct artistic al teatrului, Livius Rus, si-a manifestat uluirea vizavi de preferintele sexuale ale colegei sale. "Pentru noi este un soc! Profesional, nu ii putem face absolut niciun repros actritei Violeta Teasca. Si-a facut intotdeauna munca cu profesionalism. Despre viata privata a dansei nu aveam nicio idee. Nu a existat niciun semn in activitatea sa profesionala ca ar avea astfel de predilectii. Vom incerca sa indreptam lucrurile. E mai bine sa lecuim oaia pacatoasa decat sa o pierdem", a declarat directorul teatrului. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats