marți, 10 martie 2009

Arata senzational la 38 de ani Claudia Schiffer, topless

Supermodelul care a facut furori in anii '90 apare pe coperta ultimului numar al prestigioasei reviste "Vogue". Aproape dezbracata, Schiffer demonstreaza ca poate concura cu manechine mai tinere cu 20 de ani decat ea.



Germanca Claudia Schiffer a pozat in ipostaze incendiare pentru ultimul numar al revistei "Vogue", demonstrand ca le poate face concurenta serioasa manechinelor mult mai tinere decat ea. Imbracata in blugi, cu o geaca militara care abia ii acopera sanii si cu o sapca pe cap, Claudia arata un trup de invidiat, in ciuda faptului ca are doi copii, Caspar, in varsta de sase ani, si Clementine, in varsta de patru ani. Schiffer, care in prezent locuieste la Londra cu sotul ei, producatorul Matthew Vaughn, a marturisit intr-un interviu acordat revistei "Vogue" ca in adolescenta era "ratusca cea urata". "Nu ma consider o frumusete, iar in liceu nu eram nici populara, nici draguta", a marturisit fostul supermodel care isi aduce aminte ca era foarte slaba. "Si acum ma straduiesc sa fiu in forma. Nu-mi permit sa pierd nicio masa, pentru ca, daca o fac, slabesc ingrozitor si arat ca un schelet", a dezvaluit Schiffer care face saptamanal yoga si Pilates.

Se teme de Botox

In ceea ce priveste tratamentele de mentinere a tineretii, Schiffer, in varsta de 38 de ani, este categorica si sustine ca niciodata nu-si va face tratamente cu Botox. "Este o otrava care iti intra sub piele si nimeni nu cunoaste efectele pe termen lung ale acestor injectii. Ma sperie mult mai mult Botoxul decat un rid aparut pe frunte sau la colturile ochilor", a explicat fostul supermodel, care vrea sa imbatraneasca natural. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats