marți, 10 martie 2009

"Cumnatul" lui Petre Roman ar putea deveni tatic dupa gratii Cer ca fratele Silviei Chifiriuc sa fie arestat

Victimele lui Georgian Chifiriuc au fost duse la Spitalul de Neurochirurgie, in stare grava

Barbatii taiati cu toporul de "cumnatul" politicianului Petre Roman au declarat ca vor sa-l vada la inchisoare pe cel care i-a lovit cu sete, in moalele capului, cu securea. Victimele atacului sangeros s-au declarat indignate de faptul ca fratele Silviei Chifiriuc este cercetat in stare de libertate, desi faptele comise sunt extrem de grave.
Internati la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, cei doi au declarat reporterilor CANCAN ca, weekendul trecut, au fost luati la bataie de Georgian Chifiriuc din senin, in timp ce pazeau o sera din sat. Aflat in vizita la mama sa, in satul Sarbi, judetul Botosani, Chifiriuc s-a luat la cearta cu tanarul Constantin Biciusca. Mihai Trufin, fratele viceprimarului din Vlasinesti, care asigura paza pe timp de noapte, a intervenit pentru a aplana conflictul. Dupa o altercatie si cateva injuraturi, fratele solistei Silvia Chifiriuc a plecat spre locuinta mamei sale, insa nu pentru a se culca si a-si reveni din betie, ci pentru a se inarma. "Cu siguranta era baut. Stateam cu fratele viceprimarului ca sa-i tin de urat si, dintr-o data, a navalit peste noi. Nu am vazut ce avea in mana, dar a inceput sa dea in noi ca in hotii de cai. Mi-am dat seama ca avea un topor. Nu am putut riposta in niciun fel", a spus Constantin Biciusca. Cativa cetateni care au trecut prin zona i-au vazut pe cei doi zacand intr-o balta de sange si au sunat imediat la 112. Fiind intr-o stare grava, cei doi barbati au fost transportati de la Botosani la Iasi. Potrivit cadrelor medicale, ambii prezentau traumatisme craniene deschise. Politistii au declansat o ancheta si nu exclud varianta talhariei deoarece, potrivit viceprimarului, fratele acestuia ar fi fost gasit fara niciun ban in buzunar, desi in ziua respectiva si-ar fi luat salariul, circa 500 de lei.

Spaima satului


Georgian Chifiriuc este cunoscut in satul Tudor Vladimirescu, acolo unde locuieste cu tatal sau, drept un individ extrem de violent. In Occident, unde pana nu demult a lucrat ca muncitor necalificat, a cunoscut-o pe actuala sa concubina, pe care a adus-o in casa parinteasca si care urmeaza sa-i daruiasca un copil. Pentru ca il suspectau de comiterea mai multor infractiuni, politistii au descins, in urma cu doua zile, in casa familiei Chifiriuc si au gasit in camera lui Georgian o pusca cu aer comprimat, pe care "cumnatul" lui Petre Roman o detinea ilegal. Surse din cadrul IPJ Botosani au precizat, pentru CANCAN, ca suspectului i s-a intocmit un dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats