marți, 10 martie 2009

Dani tine cu dintii de relatia cu Mihaela Si-a avertizat rivalii la televizor


Matinalul de la Antena 1 si-a pus sufletul pe tava intr-o editie incendiara a emisiunii "Conferinta de presa". Acesta a dezvaluit o serie de aspecte ale vietii sale private care o includ si pe celebra lui iubita.
Relatia dintre Dani Otil, unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena 1, si Mihaela Radulescu, gazda "Duminicii in familie", a fost dezbatuta pe larg in "Conferinta de presa" a Dianei Munteanu.
Cu tema pregatita, Otil s-a asezat la masa discutiilor si a incercat sa lamureasca numeroasele neconcordante aparute in presa cu privire la viata lui amoroasa. In cadrul discursului sau, antenistul a tinut sa "arunce" si un avertisment pentru cei care nu au inteles inca faptul ca Mihaela este "luata".
"Mihaela primeste o gramada de cosuri cu flori de la soferi de diplomati care stiu deja ca ea este cu mine. Nu va mai obositi, domnilor! Mihaelei nici macar nu-i plac florile rupte!", a exclamat Dani, aparent zeflemitor. Cu toate acestea, frazele au curs ca o atentionare demna de luat in seama. A fost cat se poate de evident faptul ca Otil le cere rivalilor sa-l respecte.

A crezut ca va fi o aventura!

Dani i-a povestit Dianei Munteanu ca nu a crezut nicio secunda ca Mihaela Radulescu se uita la el ca la un potential iubit, asa ca nu a facut nimic pentru ca relatia sa se aseze pe roate, crezand ca vedeta nu-si poate dori decat cel mult o aventura. "La inceput, Mihaela a vaslit singura la barca asta. Mie mi-a luat ceva pana am ridicat capul din pamant", a marturisit, intr-o clipa de sinceritate totala, Otil. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats