joi, 28 mai 2009

Loredana ex-Trident, stapana pe apartamentul lui Fernando Enciu





Va creste copilul milionarului in casa fostului amant

Intamplarea a pus-o pe Loredana, ex-Trident, intr-o situatie curioasa. Ea va sta impreuna cu copilul pe care il va avea cu milionarul englez Oliver Morley, actualul ei iubit, in apartamentul pe care l-a luat de la fostul ei partener, omul de afaceri Fernando Enciu. Deloc deranjata de aceasta alaturare, blonda sustine ca se simte chiar confortabil in casa ei, pe care a inceput sa o reamenajeze.



Fosta componenta a trupei Trident isi renoveaza casa pe care a luat-o de la fostul ei iubit, pentru a-si creste in conditii bune copilul pe care il va avea cu omul de afaceri englez Oliver Morley.


Loredana Poghirca duce o viata pe care ar invidia-o multe tinere de varsta ei. La 25 de ani, blonda are o relatie de amor cu un milionar englez, cu care a ramas si insarcinata, o masina de lux si un apartament in buricul Capitalei. Daca masina, un BMW X6, o are de la iubitul ei britanic, Oliver Morley, casa este de la fostul ei amant, omul de afaceri Fernando Enciu, cu care a avut o relatie destul de tumultuoasa. Chiar daca nu s-a despartit in termenii cei mai buni de Fernando, Loredana nu poate spune ca ar fi iesit in pierdere dupa aceasta legatura. De un an si jumatate, ea este proprietara cu acte in regula a unui apartament cu doua camere dintr-un imobil vechi de pe strada Armeneasca. Nu se stie exact daca apartamentul a fost un cadou din partea lui Enciu sau o preluare de la acesta, mai ales ca vedeta refuza sa dea detalii asupra acestui subiect. Surse din anturajul cantaretei sustin insa ca ar fi fost vorba de o cumparare la un pret modic. "Nu vreau sa intru in acest subiect. Singurul lucru important este ca, de un an si jumatate, acest apartament este pe numele meu. Sunt proprietara in acte, iar intabularea este facuta pe numele meu", ne-a declarat Loredana, care, de curand, s-a apucat sa-si renoveze apartamentul in vederea marelui eveniment care se apropie cu pasi repezi. Peste aproximativ doua luni, blonda si iubitul ei englez, Oliver Morley, vor deveni parinti pentru prima data. Se pare ca Loredana va locui si in Romania si in Anglia, dar va amenaja o camera special pentru bebelus si in apartamentul din Bucuresti, pe care l-a luat de la fostul ei iubit. Loredana si Fernando au avut o relatie clandestina pe care nu au recunoscut-o niciodata, in principal din cauza faptului ca omul de afaceri era casatorit.


Fost cuibusor de nebunii


Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul ne-au marturisit ca apartamentul Loredanei are o poveste foarte interesanta. Initial, el a apartinut unei alte persoane, care a fost actionara la clubul Malibu din Bucuresti. Intrucat clubul era unul de striptease, apartamentul era deseori folosit ca unul de "protocol", mai exact de rendez-vous. Gurile rele sustin ca uneori stripteusele veneau insotite de anumiti clienti ai clubului in acest apartament, care, la acea vreme, nu era mobilat decat cu... doua paturi.

Urmarita de ghinioane


Loredana a inceput saptamana cu stangul. Dupa ce a fost jefuita la un restaurant din Capitala, incident ce a lasat-o fara toate actele si banii cu care urma sa plateasca muncitorilor avansul, fosta cantareata a cazut si si-a luxat piciorul. Blonda a fost imobilizata la pat din cauza durerilor si umflaturii care si-a facut aparitia in jurul gleznei, la scurt timp dupa accident. Dezastrul din apartamentul in plina renovare, insa, a determinat-o sa forteze piciorul, in ciuda faptului ca nu poate calca deloc cu el, si sa amane vizita la medic.

"Nasc unde apuc!"


Cu toate ca nu mai are decat trei luni pana naste, Loredana nu s-a hotarat daca o va face in Romania sau peste hotare. Pentru ca nu poate zabovi mai mult de o saptamana intr-un loc si nici nu urmeaza un itinerariu concret, fosta Tridenta isi va
aduce fiica pe lume acolo unde se va afla in momentul in care se va intampla. "Nasc unde apuc! Habar nu am unde o sa fiu cand va veni momentul", sustine ea. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats