miercuri, 29 aprilie 2009

S-au speriat cand au aflat ca BMW-ul este al lui Andrei Hrebenciuc


Hotii i-au abondonat masina lui Hrebe Jr, langa sectia de politie




CANCAN a dejucat planurile hotilor de masini care l-au lasat fara BMW pe Hrebe Jr. Indivizii care pusesera ochii pe masina lui Andrei Hrebenciuc l-au pandit mai multe zile la rand pe acesta si i-au analizat toate miscarile, apoi i-au furat BMW-ul de sub nas. Hotii stiau despre Hrebe Jr. doar ca e un baiat de bani gata ce frecventeaza localurile de fite, insa dupa ce CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, detalii despre incredibilul furt, hotii au descoperit ca tanarul jefuit de ei este chiar fiul politicianului Viorel Hrebenciuc. Realizand ca se vor trezi cu toata politia pe urmele lor, hotii au dus masina intr-un ghetou din Sectorul 5 al Capitalei si au abandonat-o langa o sectie de politie, ca sa fie usor de gasit.



Masina lui Andrei Hrebenciuc, care fusese furata in urma cu patru zile, a fost gasita ieri dimineata intr-un ghetou de la marginea Bucurestiului, pe strada Muntii Carpati, langa Sectia de Politie 19. In jurul orei 07.30, o patrula de la sectia respectiva a observat un BMW Seria 6 de culoare argintie, fara numere de inmatriculare, parcat in fata unei case. Au cerut prin statie detalii despre autoturism, astfel ca au aflat ca acesta figura ca fiind furat. Imediat la fata locului au sosit mai multe echipe de la Serviciul Furturi Auto al Politiei Capitalei, care au prelevat probe si amprente de pe masina lui Hrebenciuc Jr.
Unii dintre locuitorii din zona sustin ca autoturismul de 60.000 de euro a fost lasat pe Str. Muntii Carpati luni, adica in ziua in care CANCAN a publicat primul articol despre incredibilul furt. "Masina sta aici de luni, de pe la 12.00. A venit un baiat care isi parcheaza masina aici si m-a intrebat a cui e, ca nu avea loc sa o parcheze pe a lui. Eu atunci am vazut-o. Nici nu am observat ca nu are numere", ne-a declarat proprietarul unui magazin din zona. Exista insa si persoane care sustin ca masina a fost abandonata in acel loc in noaptea de luni spre marti. "Eu am auzit ca luni noaptea au abandonat-o. Cica erau doi baieti in masina. Au lasat-o si au plecat cu alta masina", a declarat un tanar care locuieste in zona. Un prieten de-al lui Andrei Hrebenciuc, care fusese trimis de acesta sa asiste la cercetarile criminalistilor si sa recupereze masina, a declarat reporterilor CANCAN: "Andrei a primit vestea ca masina i-a fost gasita si s-a bucurat mult, ca atunci cand regasesti un lucru drag. Momentan, Andrei e in strainatate". Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats