joi, 18 iunie 2009

Ea este cea care a înlocuit-o pe EBA



Elena Băsescu se pare că a fost uitată de foştii ei iubiţi Andrei Hrebenciuc şi Joe, care se afişează, in ultima vreme, in lumea mondenă cu noile lor “achiziţii”.

Andrei Hrebenciuc a ieşit, recent, împreună cu o brunetă atrăgătoare la o masă în oraş unde, spre surprinderea celorlalţi meseni, s-au comportat extrem de tandru unul cu celălalt. Fiul eminenţei cenuşii din PSD şi iubita lui, fiica fostului director de la CFR Călători, Alexandru Noapteş, au ales unul dintre restaurantele de fiţe din Bucureşti şi, după ce au petrecut aproape o oră acolo, au plecat. Simţind că sunt “vânaţi” de fotoreporteri, cei doi s-au ferit să apară unul lângă celălalt, aşa că au părăsit, la intervale scurte de timp, terasa, fiecare plecând cu maşina proprie în altă direcţie.

Joe se afişează cu o blondă

Şi Joe (Ionuţ Gheorghe) pare să o fi uitat-o pe Eba şi a revenit la vechile lui obiceiuri: plimbatul prin cafenelele de fiţe de pe strada Radu Beller din Dorobanţi. Astfel, acum câteva zile, după miezul nopţii, Joe a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii la una dintre cele mai fiţoase terase din zonă “combinând” o blondă. Se pare că “manevra” i-a reuşit, iar Joe şi noua lui “achiziţie” au plecat la braţ, la o altă cafenea, mai intimă, tot din Dorobanţi. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats