vineri, 13 martie 2009

Vrea sa se faca "Alex Erbasu" cand va ajunge mare / Erbasu a devenit substantiv


Cuceritorul Alex Erbasu, celebru pentru femeile rapitor de frumoase carora le-a rupt inima in Capitala, are o sosie la Timisoara. CANCAN a descoperit ca un tanar, cunoscut drept cal breaz prin urbe datorita legaturilor amoroase cu care se lauda, il are drept model suprem pe cunoscutul aventurier bucurestean.

Datorita stradaniei sale de a se compara cu Alex Erbasu, dar si din pricina idilelor amoroase pe care sustine ca le-a trait, tanarul, pe numele sau Marcel Deac, si-a arogat titlul de "Erbasu al Timisoarei". De altfel, cunoscutii sai se amuza pe seama acestei comparatii. Motivele pentru care Marcel este considerat un barbat cu mare trecere la damele bine sunt legate de ultimele relatii ale acestuia.
Cea mai recenta cucerire a tanarului pare a fi chiar fotomodelul Cinthya Veridiano, fosta iubita a lui Flavio Briatore, director executiv al echipei de Formula 1 Renault F1. Pentru a-i arata de ce investitie sentimentala este capabil, prin targ umbla chiar zvonul ca Marcel Deac ar fi dus-o pe Cinthya intr-o vacanta la Rio. El nu se sfieste sa povesteasca prietenilor ca ar fi "avut" aproximativ 80% din "fitoasele orasului sau de prin tara". "Erbasu de Timisoara" ar fi avut o aventura si cu o veritabila bomba sexy care lucreaza la prefectura. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats