vineri, 13 martie 2009

Dau sfaturi oamenilor de afaceri / Sov si Gusa si-au facut o firma impreuna



Fostul lider PIN Cozmin Gusa a infiintat impreuna cu prietenul sau, Sorin Ovidiu Vantu, o firma de consultanta in proiecte private de business. Cei doi au precizat ca firma lor nu se va implica electoral.


Un articol aparut in revista "Q Magazine" a dezvaluit ca firma SOCO Dezvoltare & Management a fost infiintata de Cozmin Gusa si Sorin Ovidiu Vantu. "Firma pe care am infiintat-o cu Sorin si in care suntem parteneri cu cate 50% din actiuni se ocupa de proiecte private de business (...) nu are ca obiect de activitate acordarea de consultanta politica, electorala. De asemenea, aceasta firma nu va face afaceri cu statul roman", a precizat Gusa. La randul sau, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca a infiintat firma doar pentru afaceri, nu politica. "E treaba domnului Gusa pe cine consiliaza in afara programului la firma (...) Nu eu l-am luat pe dl Gusa, ci as spune, mai degraba, ca el m-a luat pe mine... in orice caz, ma bazez pe vasta experienta manageriala a domniei sale pentru a derula o activitate cat mai profitabila, de consultanta", a tinut sa precizeze Vantu.

Strategul PSD la prezidentiale

Potrivit unor surse social-democrate, Gusa ar putea ocupa functia de strateg al presedintelui PSD Mircea Geoana pentru zona Transilvania, lucru care provoaca deja frisoane in anumite zone politice. Fostul lider PIN nu neaga, dar nici nu confirma aceasta posibilitate. Cosmin Gusa a afirmat recent, in cadrul unei dezbateri organizate de Academia Romana, ca in anul 2009 va face toate eforturile pentru alegerea unui nou sef de stat, care sa nu deteste cempetenta si profesionalistii. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats