vineri, 13 martie 2009

Fara discernamant / Elevi si parinti, batuti de un profesor


Profesorul de istorie si geografie de la Scoala generala din satul iesean Halceni comuna Sipote, este cercetat de politie, dupa ce mai multi elevi, dar si parinti, s-au plans ca au fost batuti de acesta.


Copiii spun ca sunt terorizati de Georgica Chiruca, profesor de istorie si geografie, pentru ca urla la ei, din senin, si chiar ii pocneste ori de cate ori are ocazia. "Cand se enerveaza ne loveste cu pumnii", a spus o eleva. Mama unui elev sustine ca dascalul a batut-o si pe ea pentru ca nu a vrut sa plece cand a dat-o afara din scoala.
"Mi-a dat trei palme peste fata asa, din senin. Nu m-am asteptat la un astfel de gest", spune Andreea Tanase, care a facut plangere la politie. Un alt parinte a facut reclamatie la Inspectoratul Scolar Judetean pentru ca profesorul i-a facut copilul "handicapat" si "prost". "Copilul meu este bolnav, nu handicapat. Face dializa din doua in doua zile. Cand m-am dus sa-l intreb de ce a vorbit asa cu baiatul a inceput sa strige ca sunt alcoolica", spune Viorica Caliman. Cadrul didactic neaga insa ca ar fi lovit pe cineva si recunoaste doar ca mai striga la elevi din cand in cand. "Sunt barbat, trebuie sa ridic vocea", se apara Georgica Chiruca. Inspectoratul Scolar Judetean a demarat o ancheta interna. "In functie de rezultate se vor lua masuri, care pot merge de la avertisment scris pana la rezilierea contractului de munca", a spus Sabina Manea, purtatorul de cuvant al ISJ Iasi. Profesorul este cercetat si de politia din comuna. sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats