vineri, 13 martie 2009

Morar si Buzdugan fac show pentru bani la tara / Marina Dina, pe cuburi la Lehliu Gara



Cei doi matinali de la Radio ZU au organizat, ieri-dimineata, o cheta pentru a-si achita o amenda de 5.000 lei primita de la CNA. Cea mai tentanta oferta a venit din partea unui patron din provincie, care ii va plati cu aceasta suma daca reusesc sa-i umple clubul intrat in faliment.

Saptamana aceasta Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost instiintati ca au fost amendati de catre CNA pentru instigare la violenta si distrugere. Sanctiunea a venit dupa ce au convins un ascultator sa-si faca praf masina pentru un premiu in valoare de 900 de euro. "Am facut aceasta aroganta incercand sa sustinem programul "Rabla". Am platit ascultorului exact prima pe care ar fi primit-o de la stat pentru casare", ne-a declarat Morar, dezamagit de initiativa Consiliului. Ieri-dimineata, la Radio ZU, cei doi au anuntat ca au nevoie de ajutor pentru a achita amenda de 5.000 de lei si l-au solicitat ascultatorilor. "Multi au vrut sa ne acorde suma integrala. Altii au spus ca vor strange cate un leu pana la 5.000, dar cea mai tentanta propunere a venit din partea unui patron de club din Lehliu Gara. Aflat in faliment, aceasta a spus ca daca ii umplem clubul in weekend ne da banii astia", a povestit amuzat Morar. Au acceptat provocarea si s-au apucat de treaba. "Am primit in prima ora 2.000 de sms-uri pentru rezervari. Il vom umple! Ne-am gandit si cum vom face atmosfera. Marina Dina si inca o "Playboy"-ista vor dansa pe cuburi, iar alte cateva modele vor fi hostesse. Vom demonstra ca nu Bucurestiul este fita", planuieste matinalul. Asadar blonda lui Morar de la Antena 2 a primit o sarcina grea, avand in vedere ca a declarat, in reptetate randuri, ca nu stie sa danseze.

Se va pleca organizat

Morar si Buzdugan le vor da intalnire petrecaretilor la Policolor. "Vom pleca in coloana pe autostrada. Am aranjat si cu o seri de taximetristi care vor isi vor oferi serviciile gratis", sustine Morar. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats