joi, 23 aprilie 2009

Dacia vrea sa intre pe piata din Anglia, dupa ce a cucerit Germania/Sandero cu volan pe dreapta, pentru britanici


Uzina de la Colibasi va scoate pe poarta un Sandero cu volan pe dreapta, dupa ce britanicii s-au aratat extrem de interesati de model, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.


Dupa prototipul cu transmisie automata, pentru piata Golfului Persic, oficialii de la Dacia-Renault au in plan un nou proiect indraznet.
E vorba despre un Sandero cu volan pe partea dreapta, destinat exclusiv pietei din Marea Britanie. In cadrul Salonului de la Geneva, conceptul Dacia Duster a atras atentia in mod deosebit presei britanice. Prin urmare, englezii vor ca un model al Dacia, Sandero, sa ruleze si pe strazile lor. Surse din interiorul uzinei sustin ca acesta va fi lansat pe piata la sfarsitul acestui an. Vicepresedintele Consiliului de Administratie, Constantin Stroe, a confirmat ca fabrica de la Mioveni "are o strategie in acest sens", insa nu se stie cand va fi pusa in practica, avand in vedere ca in planurile viitoare se numara conceptul SUV, ca prim produs, la inceputul lui 2010. Deja uzina de la Colibasi a inregistrat un profit semnificativ in ceea ce priveste vanzarile trimestriale, lucru facilitat si de programul Rabla derulat in Germania. In primele trei luni ale acestui an, uzina a vandut peste 30.000 de unitati, majoritatea plecand spre Germania.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats