joi, 23 aprilie 2009

Mihaela Tudor Si Ianis Zicu s-au cununat fara Stirea parintilor/S-au casatorit in secret



Joi, 9 aprilie, Ianis Zicu, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Romania, si modelul Mihaela Tudor au mers in fata primarului din Voluntari, unde au rostit celebrul "Da". Cei doi au tinut in mod expres ca ziua cea mai importanta din viata lor sa nu se transforme intr-o stire de presa. La cununia civila Ianis si Mihaela au fost asistati doar de doi prieteni de-ai lor foarte apropiati.


Considerata detinatoarea celor mai senzuale buze din showbizul autohton, Mihaela Tudor a acceptat sa-i fie partenera pe viata dinamovistului Ianis Zicu. Cei doi s-au casatorit in secret joi, 9 aprilie, in comuna Voluntari, langa Bucuresti, unde fotbalistul are domiciliul. Se pare ca acestia nu si-au anuntat nici macar parintii de marele eveniment, urmand ca ei sa afle, desigur, astazi din Cancan despre faptul ca odraslele lor s-au casatorit. Contactata telefonic, Mihaela Tudor ne-a confirmat faptul ca a devenit doamna Zicu, fara a ne da insa amanunte. "Da, ne-am casatorit, dar acest lucru ne priveste doar pe noi". Din pacate pentru proaspata sotie, atacantul lui Dinamo a intrat imediat in cantonament la Saftica, pregatindu-se pentru meciurile din campionat.


La bine si la greu



Relatia celor doi indragostiti dureaza de aproximativ 5 ani. Castigatoarea titlului "Miss Bikini 2003" este femeia care l-a sustinut pe Ianis Zicu in ultimii ani, fiindu-i alaturi in momentele grele petrecute la clinica de la Bologna, cand Ianis s-a operat la genunchiul drept dupa accidentarea din meciul cu Lazio. Ianis Zicu a revenit la inceputul anului pe terenul de antrenament dupa o absenta de opt luni si spune ca vrea sa fie titular in echipa lui Mircea Rednic. "Nu pot sa descriu in cuvinte prin ce am trecut, dar important e ca a trecut. Acum vreau doar sa fiu sanatos si sa joc cat mai bine. Fotbalul reprezinta totul pentru mine si fara fotbal nu as fi reusit aproape nimic in viata", a declarat Zicu la momentul acela, la gsptv. Dupa cum se poate observa, pe langa fotbal, Zicu mai este dependent de ceva, si anume de frumoasa Mihaela Tudor.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats