joi, 23 aprilie 2009

Au devenit oficial sot si sotie



Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc s-au cununat la Monte Carlo


Ion Ion Tiriac si iubita lui, Ileana Lazariuc, si-au oficializat, ieri, relatia, la Monte Carlo (in principatul Monaco), in cadrul unei ceremonii invaluite in discretie! Cei doi sunt impreuna de aproape sase ani si, dupa ce in martie 2008 au devenit parintii unui baietel, ei asteapta acum al doilea copil.


Evenimentul de ieri despre care reporterii nostri v-au anuntat inca de aseara, in exclusivitate pe site-ul www.cancan.ro, a avut loc, asa cum spuneam, in mare secret. Practic, Ion Ion si Ileana au spus "Da!" doar in prezenta catorva rude foarte apropiate. Niciunul dintre prietenii lor n-a fost anuntat, pentru acestia vestea cununiei fiind o mare surpriza!
Ion Tiriac a ajuns la Monaco, special pentru cununia fiului sau, chiar ieri-dimineata. Mai mult, cu toate ca la cununie au participat si alti membri ai familiei, Ion Ion si sotia sa au ciocnit cu invitatii cate o cupa de sampanie fina, dupa care toti s-au retras discret. In conditiile in care Ileana este insarcinata, cei doi soti au preferat sa nu faca inca o petrecere, amanand astfel marele chef dupa nasterea celui de-al doilea lor copil.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats