miercuri, 20 mai 2009

Iulia Vantur baga mana In foc pentru iubitul ei




"Nu as accepta sa-l impart cu o alta femeie"


Satula de zvonurile conform carora, iubitul ei, Bogdan Vladau, ar fi in continuare implicat intr-o relatie cu Gabriela Iliescu, o colega de breasla, Iulia Vantur rupe tacerea.

Asa cum v-a dezvaluit in exclusivitate Cancan, Iulia Vantur si Bogdan Vladau formeaza cel mai nou cuplu din showbizul autohton. La inceputul acestei luni, paparazzii nostri i-au surprins pe cei doi indragostiti iesind separat, din blocul in care locuieste vedeta TV, fotografiile demonstrand faptul ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. De asemenea, cei doi au fost surprinsi de paparazzii Ciao! sarutandu-se pasional in masina vedetei Pro TV. Cu toate ca Iulia a incercat sa se ascunda de obiectivul aparatului foto, atunci cand l-a zarit, reactia ei a fost tardiva.


Pune punctul pe i



Desi prefera sa-si traiasca povestea de dragoste alaturi de Bogdan Vladau departe de ochii presei, Iulia Vantur a acceptat sa lamureasca zvonurile conform carora iubitul ei nu ar fi pus punct relatiei cu manechinul Gabriela Iliescu. Potrivit gurilor rele, acesta ar duce o viata paralela, osciland intre ea si o colega de podium. "Nu as accepta niciodata sa il impart pe Bogdan cu o alta femeie", ne-a declarat Iulia Vantur. Sigura pe ea, vedeta Pro TV nu a lasat niciun fel de indoiala asupra fidelitatii partenerului ei, sustinand ca nu exista o astfel de legatura. Deocamdata, cei doi indragostiti nu si-au facut planuri pentru vacanta din aceasta vara. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats