miercuri, 18 martie 2009

Augustin Viziru si Oana Mares isi rezervasera restaurantul si biserica/ S-au despartit inaintea nuntii!



Fratele mai mic al lui Lucian Viziru este din nou singur, dupa o relatie de opt ani. Actorul si iubita lui au anulat toate planurile de casatorie in urma unei discutii mai aprinse. Cei doi nu au gasit nicio cale de reconciliere, in ciuda faptului ca totul era aranjat pentru iunie.

Dupa o relatie de opt ani, Augustin Viziru si Oana Mares convenisera sa devina sot si sotie, aranjandu-si nunta pentru vara acestui an. In iunie, actorul din "Regina" si stirista de la GSP TV si-ar fi jurat credinta vesnica daca o mica nemultumire nu s-ar fi transformat intr-un final trist. In urma cu o luna si jumatate, Oana si Augustin au decis sa nu mai faca marele pas si au anulat toate aranjamentele pentru nunta. Totul a pornit de la o disputa minora, fara foarte mare importanta, si a degenerat pana la ruptura definitiva. "Inainte de nunta am devenit ceva mai analitici si, probabil, asta a fost atitudinea decisiva. A existat o cearta in urma careia nu am gasit cale de reconciliere. Asa a vrut Dumnezeu! Nu e usor! Ne iubim si suferim amandoi. Am fost opt ani impreuna si acum, practic, o luam de la zero. Dar trebuie sa mergem mai departe", a recunoscut Oana. Desi a trecut o luna si jumatate de atunci, cei doi nu si-au anuntat inca toti prietenii ca nu va mai exista o nunta. Se pare ca parintii lui Augustin au fost cei mai afectati si inca spera la o impacare a acestora. Nici nasii, fostul fotbalist Lica Laurentiu si sotia acestuia, nu au primit prea bine vestea si, desi au incercat sa schimbe deznodamantul, nu au reusit. De cand si-au spus "Adio!", Oana si Augustin nu s-au mai vazut, nici macar intamplator. "In momentul de fata nu avem niciun fel de relatie. Ar trebui intai sa ne obisnuim cu noua stare", sustine blonda.

Unii dau vina pe succesul lui

Surse din apropierea lor sustin ca vina ii apartine, in cea mai mare masura, lui Augustin. Se pare ca succesul inregistrat la Acasa TV in "Regina" i s-a cam urcat la cap, iar schimbarile comportamentale survenite in timp au dus la discutii cu logodnica lui. "Nu vreau sa intru in detalii legate de despartirea noastra din respect pentru cei opt ani petrecuti impreuna si, mai ales, pentru parintii lui care, in tot acest timp, au fost si parintii mei", ne-a declarat Oana. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats