miercuri, 18 martie 2009

Claudia de la Sexxy a luat leapsa / L-a cerut de barbat pe "milionarul" figurant



Singura dupa despartirea de Vali, fostul ei iubit, cantaretei i-a suras ideea de a se cupla cu un milionar si l-a cerut public in casatorie pe italianul din emisiunea "Inelul cu diamant" de la Euforia TV. Ce nu stie insa bruneta este ca prosperul om de afaceri Maurizio Cerasino nu se sfieste, in ciuda statutului sau, sa fie platit cu 200 de euro pe emisiune.
Dupa o lunga perioada petrecuta intr-un con de umbra, Claudia de la Sexxy si-a facut curaj si a iesit din nou la rampa, acceptand invitatia de a participa la emisiunea "Inelul cu diamant" de la Euforia TV. Singura si oarecum dezamagita dupa incheierea ultimei sale relatii amoroase, cantareata a luat foarte in serios provocarea din reality-show si nu s-a dat in laturi de la a-l cere in casatorie pe milionarul in jurul caruia se desfasoara toata competitia, un italian pe nume Maurizio Cerasino. Ea l-a anuntat ca nu este disponibila pentru aventuri, dar, daca el isi doreste sa se aseze la casa lui, ea este gata sa accepte sa devina sotia lui. Se pare ca gestul ei a fost incurajat si de cartea de vizita a italianului, care este prezentat de producatori drept un om de afaceri prosper, patron al unui lant de cluburi de infrumusetare din Germania, descriere care de altfel le-a dat fiori de placere mai multor concurente, nu numai Claudiei.

Filmeaza 12 ore pe zi

Bogatia italianului a orbit-o pe bruneta, care nu a mai tinut cont nici de faptul ca nu il cunoaste absolut deloc pe barbatul de 37 de ani. Printre lucrurile pe care Claudia nu le stie despre Maurizio se numara si faptul ca acesta, in ciuda averii sale consistente, nu s-a jenat absolut deloc sa accepte un onorariu, derizoriu pentru un milionar in euro, de 200 de euro pe emisiune. Potrivit unor surse neoficiale din echipa de productie italianul incaseaza aproximativ 900 de lei pentru 12 ore istovitoare de filmare. Mai mult, uneori el este nevoit, ca si restul participantilor la show, sa filmeze in fiecare zi, situatie greu de inchipuit si de acceptat pentru un milionar, despre care se poate presupune cu usurinta ca ar folosi acest timp cu mult mai mult profit material. De altfel, carcotasii sustin ca, in afara de Robert Negoita, participantii prezentati in cadrul acestei emisiuni cu titlul de milionari ar fi fost simpli actori, nicidecum adevarati nababi.

Se bat pentru un inel de 10.000 de euro

Emisiunea "Inelul cu diamant" are ca scop disputarea unui inel cu diamant in valoare de peste 10.000 ? de mai multe concurente, printre care multe vedete, cel care va decide castigatoarea fiind un milionar. La aceasta editie au intrat in concurs Claudia de la Sexxy, Rona Hartner, Simona Nae, Simona Sensual, Oana Bercaru, Anca Badiu, Alexa, Ana-Maria Popa, Aminata Diakite. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats