miercuri, 18 martie 2009

Liberalii se regrupeaza Inainte de congres / Crin Antonescu, candidat de turul doi la prezidentiale


Cu doar cateva zile inainte de congresul PNL, tot mai multe filiale liberale isi anunta sprijinul direct pentru unul sau altul dintre candidatii la sefia partidului. Crin Antonescu a primit ieri si sprijinul filialei Olt, precum si a presedintelui organizatiei PNL Arges, Adrian Miutescu.

Filiala Arges nu a luat inca o decizie definitiva, dar presedintele acestei organizatii, Adrian Miutescu, crede ca Antonescu poate fi un candidat de turul doi la presedintie. "Eu mi-am anuntat de la bun inceput pozitia de a-l sustine pe Crin Antonescu. Motivatia sta si in perspectiva unei candidaturi la Presedintia Romaniei, cu sanse mari pentru turul doi. Din sondajele noastre interne reiese ca domnul Crin Antonescu are sanse mari de a capacita voturi din partea celor nehotarati", a declarat ieri Miutescu. Pe de alta parte, si PNL Olt a hotarat ieri sa-si mandateze delegatii la congres sa voteze pentru alegerea lui Crin Antonescu ca presedinte al PNL.
Elegant cu Tariceanu

Aflat ieri la Deva, Crin Antonescu a declarat ca, dupa congresul PNL, liberalii vor continua impreuna munca, in echipa. "Vom termina aceasta campanie pe tonul civilizat pe care ea s-a desfasurat de la inceput si pana la sfarsit. (...) Am incredere in fortele mele si merg cu toata increderea in aceasta lupta politica si, in general, cand ti-e prea frica, e bine sa nu faci politica", a spus Antonescu. Intrebat daca se crede mai bun decat contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu, Crin Antonescu a apreciat ca are calitatile sale, la fel cum si actualul presedinte al PNL le are pe ale sale. "Tariceanu este un om politic care a crescut mult in ultimii patru ani, care a facut lucruri bune pentru PNL si care va mai face lucruri bune pentru PNL", a mentionat Antonescu, precizand ca la nivelul conducerii PNL este nevoie de schimbare, deoarece, spune el, "urmeaza evenimente importante", cu referire directa la alegerile si schimbarile majore care vor avea loc in PNL. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats