marți, 12 mai 2009

O poveste terifianta cutremura showbizul din Capitala


Misterul miliardarului care ucide manechine!

Multe persoane cunosc povestea, insa nimeni nu are curaj sa vorbeasca



O poveste desprinsa parca din filmele de groaza se rostogoleste ca un bulgare de zapada in lumea mondena a Bucurestiului. Un om de afaceri, a carui identitate e tinuta secreta, e banuit ca a ucis mai multe manechine, iar cadavrele le-ar ascunde in vila lui!

Primele informatii legate de acest caz stupefiant au aparut cu o luna in urma, mai exact la mijlocul lunii aprilie. Atunci, o fata, angajata a unei agentii de fotomodele, a marturisit reporterilor CANCAN ca mai multe colege de breasla ar fi disparut si ca politia ar fi intrat pe fir. Mai mult, respectiva sursa - care ne-a cerut tematoare sa nu-i divulgam identitatea - ne-a dezvaluit ca suspiciunile s-au nascut in momentul in care un alt manechin a decis sa rupa tacerea. Fata a marturisit ca, prin luna februarie, corpul i-a fost invadat de niste pete ciudate. Ea s-a dus la spital pentru un consult, iar medicii au avertizat-o ca este vorba de o boala rara de piele, de care, de obicei, sufera persoanele ce intra in contact cu cadavre.
Respectiva tanara le-a spus medicilor ca petele i-au aparut dupa ce s-a sarutat cu un miliardar pe care il cunoscuse intr-un club celebru din Capitala. De aici, informatiile au inceput sa circule ca intr-un malaxor. Reporterii nostri au declansat verificarile pe marginea acestui caz, iar mai multe persoane ne-au confirmat ca au auzit povestea si ca presupusul miliardar ar ascunde mai multe cadavre la el acasa. Toti s-au ferit insa sa faca vreo declaratie publica. Dupa o perioada de aproape trei saptamani in care povestea s-a raspandit in intreaga lume mondena, zilele trecute, un bodyguard de la clubul pe care miliardarul l-ar frecventa in fiecare weekend ne-a spus ca ucigasul de manechine ar mai fi facut o victima si ca, astfel, numarul acestora ar fi ajuns la 13! Povestea bantuie, asadar, cercurile din showbiz, iar elucidarea ei este, inca, departe.
Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats