marți, 12 mai 2009

S-au reintalnit dupa noua luni




Solistul de la Vama pare sa aiba nostalgii legate de relatia cu vedeta TV. Sambata seara, drumurile celor doi s-au intersectat intr-un club, iar revederea l-a ravasit pe Tudor. In timp ce Andreea si-a vazut linistita de conversatia cu amicii care au insotit-o, fostul ei iubit a privit ca hipnotizat spre masa ei.

Sambata seara, in clubul Fratelli, Andreea Raicu si Tudor Chirila au dat nas in nas pentru prima oara de cand nu mai formeaza un cuplu. Si au trecut noua luni de atunci. Desi despartirea s-a produs pe cale amiabila, cei doi nu au ramas in relatii de prietenie si nu au pastrat legatura nici macar telefonic. Asadar, revederea a avut un impact destul de mare asupra amandurora. In mod deosebit asupra solistului de la Vama. Daca ar fi vrut sa se evite, lucru acesta ar fi fost imposibil. Coincidenta a facut ca fostii iubiti sa fie asezati la doar doua mese distanta unul de celalalt. La un moment dat, fostii iubiti s-au intersectat si, dupa o clipa de ezitare, s-au salutat sec si fiecare si-a vazut de drum. Andreea s-a relaxat repede si s-a cufundat in conversatia cu insotitorii ei de parca intalnirea cu fostul iubit nici nu existase. In schimb, Tudor a fost vadit afectat de revederea cu Andreea, femeia alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani. In loc sa urmeze exemplul vedetei TV, artistul a privit-o ca hipnotizat toata noaptea. Desi incerca sa ia parte la discutiile care se incinsesera la masa lui, mintea si ochii ii zburau neincetat catre Andreea.
Apropiati ai acestuia ne-au declarat ca Tudor nu si-a revenit total dupa despartirea de Andreea, iar lucrul acesta
s-a vazut sambata seara. Mai mult, prezenta lui in club este destul de greu de justificat. Pe vremea cand el si Andreea erau impreuna, cantaretul nici nu voia sa auda de cluburi. Cei doi au mers in Fratelli o singura data, cand Tudor a cantat acolo. In aceste conditii, exista varianta ca artistul sa fi venit in mod intentionat intr-un loc pe care stie ca Andreea il viziteaza frecvent. Surse din preajma lui sustin ca Tudor a sperat la o impacare.


Le-a cantat Temisan



Atmosfera din club a fost asigurata in cea mai mare parte a noptii de Aurelian Temisan (medalion), Mihai Constantinescu si Daniel Iordachioaie care au cantat cele mai cunoscute piese din repertoriul lor. "O lume minunata" sau "Billy Joe King" au ridicat publicul in picioare. In afara de Andreea si Tudor, printre spectatori s-a numarat si Monica Columbeanu, care a intrat in club chiar in momentul in care a inceput programul artistic. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats