marți, 12 mai 2009

Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei: «Nu există acte că am fi divorţaţi!»



Acum patru luni, Bogdan Rădulescu a vorbit pe larg, in Libertatea, despre căsnicia lui cu Mihaela, dezvăluind, printre altele, că vedeta l-a inşelat cu un dansator. La sfarşitul lunii aprilie, primul soţ al divei a acţionat-o in justiţie pe fosta lui parteneră de viaţă, cerandu-şi numele inapoi şi actele divorţului. Astăzi, Bogdan dezvăluie şi adevăratul motiv pentru care a dat-o in judecată pe Mihaela: după părerea lui, dar şi după cercetări efectuate la Starea Civilă, divorţul nu s-a pronunţat niciodată!

Libertatea: De ce ai dat-o în judecată pe Mihaela?

Bogdan Rădulescu: E simplu, vreau să renunţe la numele pe care mi-l poartă încă şi să-mi dovedească şi mie că actele de divorţ chiar există. Aşa a zis atunci, când ne-am despărţit, că se ocupă ea de tot.

Şi crezi că nu s-a ocupat?

Eu aşa zic, atât timp cât n-am primit acasă nici o citaţie, nici o hotărâre măcar, din partea nici unei instanţe. În acea perioadă, la începutul anilor ’90, stăteam cu ai mei şi am avut în buletin foarte mult timp acelaşi domiciliu. Tocmai de aceea, e inexplicabil ca atâţia ani eu să nu primesc nici o decizie sau informare oficială despre divorţul nostru. Care nu cred că s-a pronunţat!

De ce consideri asta?

Înainte să pornesc acţiunea în instanţă împotriva Mihaelei, avocatul meu, domnul Nedelcu, un specialist în asemenea cazuri, a cercetat minuţios arhiva existentă la Starea Civilă, dar nu a găsit nimic. Nimic, niciun act oficial, nicio dovadă care să ateste că Mihaela a divorţat de mine! Şi-atunci, eu ce să înţeleg din asta? Că nu există acte că am fi divorţaţi!

Ai încercat să vorbeşti cu ea?

După ce v-am acordat acel interviu, acum câteva luni, Mihaela a încetat să mai discute cu mine. Mai dă câteodată doar SMS-uri cu diverse reproşuri, că acum a ajuns prea mare ca să mai sune oamenii obişnuiţi. O recunosc ca reacţie, aşa era şi atunci când eram împreună.

Cum explici căsătoriile ulterioare ale Mihaelei?

E simplu. La Starea Civilă nimeni nu verifică în acte dacă mai eşti căsătorit sau nu, ci doar te întreabă într-un chestionar, unde bifezi ce vrei. O rog încă o dată, şi prin intermediul ziarului, pe Mihaela, să-mi dovedească şi mie că actele de divorţ există. Dar am dubii foarte mari!

Avocatul tău ce crede, aveţi şanse să câştigaţi?

Normal că avem, chiar şanse mari. Din punctul meu de vedere, undeva există un fals, cineva minte. Recunosc că mă aştept la matrapazlâcuri, adică să încerce cineva să facă acum actele care nu există astăzi în arhiva Stării Civile. Dar sunt blindat din punct de vedere juridic şi sunt pregătit pentru orice.

Cum poate Mihaela să-ţi păstreze numele?

Ca şi acum 20 de ani, când nu era celebră. Trebuie mai întâi să existe o hotărâre de divorţ, ea revine la numele ei de fată, Ţiganu, şi apoi face o cerere instanţei prin care solicită, argumentat, schimbarea numelui.

O roagă din 1995 să-i arate actele!

În cererea înaintată instanţei, Bogdan Rădulescu explică motivele acţiunii sale: “M-am însurat cu Mihaela Ţiganu pe 4 decembrie 1988, despărţindu-ne, după scurt timp, din cauza dezinteresului faţă de raporturile de căsătorie, în special în ceea ce priveşte respectarea de către pârâtă a obligaţiei de fidelitate asumată prin acceptarea căsătoriei (...) Nu cunosc nimic despre procesul de divorţ, respectiv nu deţin nici o dată despre locul desfăşurării sau rezultatul procesului. Cu toate acestea, în cursul anului 1995, pârâta mi-a comunicat că divorţul a avut loc şi că relaţiile de căsătorie au încetat. Deşi am solicitat explicaţii suplimentare, pârâta a refuzat orice discuţie!”.

Căsătorită cu Bănică jr şi cu Elan Schwartzenberg

După despărţirea de Bogdan Rădulescu, Mihaela a mai fost căsătorită cu Ştefan Bănică junior şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorţat anul trecut, în toamnă. Cu Elan are un copil, Ayan, în vârstă de 4 ani.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats