luni, 13 aprilie 2009

Garda de corp a finantatorului Stelei a depus o cerere de eliberare provizorie/Bodyguardul lui Becali cere sa iasa din arest


Unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali, arestat in acelasi dosar in care finantatorul Stelei este acuzat de sechestrare de persoane, a formulat o cerere de eliberare provizorie.


Dumitru Beciu a depus aceasta solicitare in urma cu doua zile, Judecatoria Sectorului 1 urmand sa decida daca acesta va fi eliberat provizoriu sub control judiciar. Cel mai probabil, o actiune similara va intreprinde si Gigi Becali. De altfel, avocatii finantatorului Stelei, Catalin Dancu si Gheorghita Mateut, au anuntat in urma cu cateva zile ca vor incerca sa il elibereze pe omul de afaceri inainte de termenul la care expira mandatul de arestare preventiva. Acestia asteapta redactarea motivarii deciziei prin care Tribunalul Bucuresti a respins recursul facut de Gigi Becali, dupa care vor formula cereri de eliberare a acestuia fie pe cautiune, fie sub control judiciar.
Patronul FC Steaua si patru bodyguarzi de-ai sai au fost arestati preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de sechestare de persoane. Cei cinci au atacat decizia Judecatoriei Sectorului 1 cu recurs, dar actiunea lor a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti.




Almanahuri de la Vadim




Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri, ca il va vizita pe Gigi Becali in inchisoare, pentru a-i duce cateva carti si almanahuri. Presedintele PRM a precizat ca, intrucat ca Becali are un numar legal de patru vizite pe saptamana, va incerca sa se duca la el astfel incat sa nu limiteze accesul familiei. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats