luni, 13 aprilie 2009

La ceas aniversar/Costea i-a trimis o foarfeca lui Rednic chiar la Saftica



Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, nu l-a uitat pe tehnicianul dinamovist pentru ironiile dinaintea partidei pe care oltenii au castigat-o cu 2-0.


Cu toate ca inaintea meciului din Banie Mircea Rednic a primit avertismente asupra pericolului reprezentat de fratii Costea, "Puriul" le-a ignorat cu nonsalanta si i-a ironizat pe atacantii Universitatii Craiova. "Ce masuri sa iau impotriva lui Costea? Masurile la costum, poate", spunea Rednic. Meciul de miercuri i-a demonstrat antrenorului dinamovist ca ar fi trebuit sa faca totusi ceva mai mult fiindca, dupa 90 de minute de joc, fratii Costea au ingenuncheat Dinamo si i-au stricat "Puriului" planurile pentru serbarea zilei de nastere. Totusi, Florin Costea nu a uitat replica lui Rednic din preziua meciului si pentru a-i adanci amarul i-a facut un cadou inedit. "Cu ocazia zilei sale de nastere i-a trimis la Saftica o foarfeca, pentru ca, data viitoare cand va mai lua masuri, sa aiba cu ce sa taie mai bine materialul. De data asta a cam gresit", a dezvaluit Lucian Mitu, vicele Universitatii. De fapt, gestul lui Costea are un dublu sens, fiindca acesta a deschis scorul in meciul cu Dinamo chiar printr-o executie care poarta denumirea de "foarfeca".


Lepa Brena ii asteapta pe olteni pe Bega



1-5 si 1-3 sunt ultimele doua rezultate inregistrate de FC Timisoara, pe teren propriu, in fata Universitatii Craiova. Doua victorii la scor care au fost savurate la maximum de craioveni. Asa s-a intamplat si in 2007, cand "alb-albastrii" i-au umilit pe banateni si au facut un mare chef la barul Lepa Brena din orasul "luminilor". Jucatorii Craiovei au petrecut pana in zori cu lautari si manele. Nu au lipsit dedicatiile de sute de euro pentru vedetele echipei Florin Costea, Dorel Stoica si Bornescu. "Fara numar"
s-a marcat in poarta timisorenilor si "fara numar" s-a platit intretinerea atmosferei. Lipsiti de presiune si cu un moral excelent dupa victoria in fata lui Dinamo, jucatorii lui Nicolo Napoli spera sa repete astazi ultimele ispravi de pe malul Begai. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats