luni, 13 aprilie 2009

Fostul iubit al Cristinei Rus este acuzat de tentativa de lovitura de stat/Miliardarul Gabi Stati a lesinat in arest


Retinut la Odessa, in urma cu doua zile, fostul iubit al Cristinei Rus, miliardarul Gabriel Stati, a lesinat in arestul politiei ucrainene, fiind nevoie de interventia medicilor.

Informatiile au fost date publicitatii in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", de Victor Ciutacu, care a citat surse de incredere din Ucraina. Potrivit acelorasi surse, Gabriel Stati ar fi fost retinut de autoritatile ucrainene in momentul in care inca nu se eliberasera de la Chisinau documentele de expulzare. Acuzat de presedintele Voronin ca ar fi finantat evenimentele de la Chisinau, Stati Jr., care este si cetatean roman, a fost arestat pe aeroportul din Odessa de ofiterii Serviciului de Securitate Ucrainean.
Potrivit unor surse din Chisinau, arestarea lui Stati Jr. ar fi doar o razbunare crunta a presedintelui Voronin, care, potrivit ultimelor declaratii, incearca sa gaseasca un tap ispasitor pentru evenimentele de la Chisinau, mai ales ca, treptat, familia Stati a inceput sa-si mute afacerile pe teritoriul Romaniei. Tatal lui Gabriel, Anatol, este presedintele grupului Ascom, specializat in extractie de petrol si gaze. Grupul Ascom a anuntat in august 2008 ca isi retrage partial stafful de baza din Republica Moldova din cauza presiunilor politice, iar activitatile sale au fost transferate ulterior in Romania. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats