luni, 13 aprilie 2009

Respecta spiritul sarbatorii de familie/Toti primarii din Bucuresti stau acasa de Paste


Edilii de sector, dar si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor petrece Sarbatorile Pascale alaturi de cei dragi. Ca orice bun crestin, in noaptea de sambata spre duminica ei vor merge, impreuna cu membrii familiei, la biserica pentru a asista la slujba de Inviere.


Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, va sarbatori Invierea la biserica Pitar Mosi, dupa care se va intoarce acasa si se va delecta cu meniul traditional de Paste, pregatit de sotia sa.
Edilul sectorului 2, Neculai Ontanu, va petrece sarbatorile pascale tot in sanul familiei, iar pentru Inviere a ales biserica Sfantul Silvestru. "La noi in familie avem o traditie, pe care o respectam in fiecare an. Pe masa de Paste trebuie sa fie musai oua rosii, pasca moldoveneasca, cozonac, stufat de miel si tuica de Pitesti", ne-a declarat primarul Neculai Ontanu.
Cristian Popescu Piedone, edilul sectorului 4, nu va lipsi nici el de la slujba religioasa de Inviere. Va merge la biserica Sfantul Spiridon cel Nou, un obicei pe care-l respecta cu sfintenie de 45 de ani. A doua zi de Paste Piedone va pleca la soacra sa, in comuna Bragadiru, pentru a frige un miel la protap.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu intentioneaza sa plece din Bucuresti. El va petrece acasa, impreuna cu familia, iar de Inviere se va opri la biserica Sfanta Treime.
Cristian Poteras, primarul sectorului 6, o va lasa pe consoarta sa sa aleaga biserica unde vor merge. "Nu am stabilit nimic, dar voi sta cu familia, iar pe masa cu siguranta vom avea drob si bors de miel", ne-a povestit edilul.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi tot in Bucuresti. El va participa, chiar in duminica de Paste, la concertul care se va organiza in Piata Constitutiei, dupa care, spre seara, va petrece cu familia. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats