luni, 13 aprilie 2009

A ramas orfan dupa ce tatal i-a omorat mama si s-a sinucis/Se bat pentru custodia copilului politistului asasin


Pustiul de noua ani al politistului din Pascani care s-a sinucis dupa ce si-a impuscat sotia este disputat atat de familia mamei, cat si de cea a tatalui. Rudele Cristinei si ale lui Claudiu Nistor se bat in instanta.

Discutiile au inceput la scurt timp dupa tragedie. Luni intregi, fiecare parte a sustinut ca e mai calificata sa-l creasca pe Serban. Acesta se afla in prezent la bunicii paterni, insa situatia s-ar putea schimba, in functie de decizia Tribunalului Pascani. Fratele Cristinei, unchiul lui Serban, a depus actiune in instanta impotriva bunicilor. El nu contesta bunele intentii ale acestora, dar sustine ca este normal ca micutul sa creasca intr-o familie tanara, mai in masura sa-i ofere educatia potrivita. De cealalta parte, bunicii se bat si ei pentru custodie, spunand ca au o situatie materiala potrivita pentru a-l creste cum se cuvine pe Serban. Familia care va obtine custodia va lua si apartamentul sotilor Nistor din Pascani.
Tragedia care l-a lasat pe Serban fara parinti s-a petrecut in octombrie anul trecut, cand tatal a mers la locul de munca al sotiei, a impuscat-o in cap, apoi s-a sinucis. Copil stie doar ca parintii lor au murit intr-un accident rutier, psihologii recomandand familiei sa nu-i marturiseasca adevarul, de teama ca acesta ar putea ramane traumatizat.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats