luni, 13 aprilie 2009

Asistenta lui Razvan si Dani a plecat de la iubit/Daniela Crudu, alungata de "soacra"



Bomba sexy de la matinalul Antenei 1 a revenit in Ferentari, in casa tatalui ei, de aproape doua saptamani. Daniela Crudu si-a strans lucrurile din imobilul de la Buftea, unde locuia impreuna cu Bogdan, iubitul ei, hotarand sa stea o perioada acasa la ea. Potrivit vecinilor, cei doi nu s-au certat, decizia brunetei fiind motivata de instalarea viitoarei ei soacre in casa fiului ei, Bogdan.

Daniela Crudu nu este inca pregatita sa locuiasca sub acelasi acoperis cu mama lui Bogdan. Desi nu a avut ocazia sa-si cunoasca "soacra", bruneta nu s-a simtit in largul ei cand s-a ivit aceasta ocazie. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, din cauza unor probleme de sanatate, mama lui Bogdan a fost nevoita sa se mute in casa fiului ei. Pentru ca este neputincioasa, femeia si-ar fi invitat si niste prietene, care sa ii fie alaturi in perioada de convalescenta.
Programul incarcat - trezirea cu noaptea in cap pentru matinalul de la Antena 1, faptul ca se culca foarte devreme, cursurile de dans, prezentarile de moda prin Bucuresti, dar si prin tara - nu i-ar fi permis brunetei sa o ingrijeasca, asa cum este normal, pe mama iubitului ei. Prin urmare, Daniela a amanat momentul intalnirii fata in fata cu "soacra". Vedeta Antenei 1 si-a strans lucrurile inainte ca aceasta sa se mute temporar in Buftea.
Mai mult, decizia Danielei de a pleca din casa iubitului ei a fost pusa si pe seama revenirii in tara a mamei sale. Asistenta lui Razvan si Dani si-ar fi exprimat dorinta de a-si petrece cat mai mult timp cu mama ei, care a venit de curand din Italia, unde a stat doi ani.


Trebuie sa-i dea explicatii prin telefon



Desi Daniela Crudu a ratat intalnirea cu mama iubitului ei, cele doua femei au inceput recent sa inroseasca telefonul. Fiind nevoita sa petreaca foarte mult timp in pat, mama lui Bogdan a invatat sa navigheze pe internet.
Conform unor surse de la Buftea, aceasta scapa de plictiseala citind online materialele publicate de-a lungul timpului despre Daniela Crudu.
Curioasa din fire, "soacra" isi chestioneaza apoi "nora" la telefon pentru a afla veridicitatea informatiilor aparute in ziare despre ea. Aceleasi persoane ne-au marturist ca Daniela si mama lui Bogdan au o parere buna una despre cealalta, formata, bineinteles, in urma convorbirilor telefonice. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats