luni, 13 aprilie 2009

La nici doi ani de la casatorie/Issa, Si sotul ei au probleme: "Ne-am separat de cateva luni"



Retrasa din showbiz in urma cu doi ani, cand a hotarat sa se dedice vietii de familie, fosta componenta a trupelor Elegance si Hypnose, Issa, are necazuri in viata conjugala. Din cauza unor chestiuni peste care nu au putut trece niciunul dintre ei, blonda si sotul ei, Dani, au luat hotararea de a se desparti.

Cunoscuta in muzica gratie faptului ca a facut parte din trupa Elegance, dar si pentru ca a fost, o lunga perioada, iubita lui Costi Ionita, Issa a renuntat la viata publica in urma cu aproximativ doi ani. Motivul pentru care blonda nu a mai dorit sa isi continue cariera in industria muzicala a fost viata de familie, care, dupa ce l-a intalnit pe actualul ei sot, Dani, i s-a parut mult mai ofertanta. Cei doi s-au casatorit la putina vreme dupa ce au devenit un cuplu, iar la cinci luni dupa ce si-au oficializat relatia au devenit si parintii unui baietel. Povestea lor parea desprinsa din filme, logodna la Venetia, casatoria si venirea pe lume a fiului lor fiind ingredientele ideale pentru o relatie implinita.


Nu au putut trece peste anumite probleme


Din pacate, in ciuda premiselor perfecte, viata conjugala a Issei cu Dani nu a fost asa de fericita. Din motive pe care niciunul dintre ei nu doreste sa le dezvaluie si sa le comenteze, ei au ajuns sa nu se mai inteleaga, hotarand, in urma cu cateva luni, sa se separe. De altfel, Dani a si fost auzit discutand intr-un cerc restrans de prieteni despre divort. Contactata telefonic, Issa ne-a confirmat ca are probleme in casnicie, dar ne-a precizat ca, deocamdata, nu s-a luat nicio decizie in privinta despartirii legale. "Este adevarat ca avem niste probleme. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca sunt lucruri care ne privesc strict personal. Dar pot sa spun ca s-a intamplat ceva peste care niciunul dintre noi nu a putut trece si am hotarat amandoi, la un moment dat, ca este mai bine sa ne separam. De cateva luni locuim in case separate, iar bebita e la mine. Suntem in relatii cat se poate de civilizate, comunicam si acum, doar avem impreuna un copil. Nu am discutat deocamdata despre divort, am hotarat doar sa luam o pauza, pentru ca amandoi aveam nevoie de asta. Daca se va ajunge la divort, asta e, ne vom vedea de viata noastra, daca nu, la fel. Ce pot sa zic, nu pot sa spun ca in acest moment exista sau nu posibilitatea de impacare. Vom trai si vom vedea", ne-a declarat Issa, care tocmai isi adormise baietelul. Issa si Dani s-au casatorit in septembrie 2007, iar in februarie 2008 blonda l-a nascut pe fiul lor, Darius Matei. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats